Помоему все ясно. :)
Write comments

Re: Тарифы за отопление

Вс фев 12, 2017 19:22:29

Torpedo писал(а):В портмоне также?

Вчасно тільки за електрику приходить - 1-го числа, як дзвіночок.
Torpedo

Вс фев 12, 2017 20:24:32

Повідомлення повинні бути сформовані до 10 числа.
Kostya

Вс фев 12, 2017 20:26:28

Минулого місяця теж пізніше прийшли.
Torpedo

Вс фев 12, 2017 20:34:50

У минулому місяці нам за опалення надійшло 6-го чи 7-го
Bober

Вс фев 12, 2017 21:13:10

Torpedo писал(а):Уже 12 число, а на гиоце есть только платёжка за УТРИМАННЯ БУДИНКIВ.
В портмоне также?

нам уже от еврореконструкции пришли все счета (портмоне за 9е число )

за отопление 1135 грн за 45кв.м
Torpedo

Пн фев 13, 2017 09:23:22

Bober писал(а):нам уже от еврореконструкции пришли все счета
С утра на ГИОЦе появились ещё счета за отопление, горячую воду и газ, в почтовом ящике вынул бумажные счета за газ и электроэнергию.

Bober писал(а):за отопление 1135 грн за 45кв.м
Жируете... :D
У нас 1113,14 грн., вот только пока не понятно за какой период.
Bober

Пн фев 13, 2017 10:05:39

Torpedo писал(а):У нас 1113,14 грн., вот только пока не понятно за какой период.

Изображение
Kostya

Пн фев 13, 2017 10:40:16

Подивився у Портмоне за січень.
ГІОЦ (квартплата) рахунок прислав 11.01.
КЕ (опалення та гаряча вода) та Водоканал - 13.01.
КЕ (світло) - падає завжди одночасно із абонплатою Портмоне.
elektron

Пн фев 13, 2017 13:03:06

Это временно? Вход в теплоэнергию на Киевэнерго.

Изображение
qwertyua

Пн фев 13, 2017 21:17:54

elektron писал(а):Это временно?

Обычно да, пока админ не проснется и сертификат не продлит.
BMB

Ср фев 15, 2017 16:36:33

BMB писал(а):Вот и я сегодня "ахренел". Счет за отопление - 2888,05. Дом со счетчиком.
Интересно, у скольких сотрудников в Киевэнерго зарплата равная этому счету? #-o

Я думал дно пробито... Ан, нет - сегодня за отопление - 3183,48
Это какой-то пушной зверек... Притом, что всю зиму батареи не раскаленные - руку держать можно.
Torpedo

Ср фев 15, 2017 20:39:39

BMB писал(а):сегодня за отопление - 3183,48

А когда будешь платить, то ещё + 31,83 грн. комиссии банка...
ДВОЙНЯШКИ

Пт фев 17, 2017 11:49:19

BMB
Брєд. Тарифи виросли вдвічі, а рахунки - вчетверо.
Вчора вже отримав всі рахунки в Портмоне (паперові ще ні - Київенерго ще підрахуйствує). В рахунку за тепло значення лічильника - в Квт/год, як і належить, а тариф в гривнях за... ГВт. Результат розраховується автоматично. Оскільки коефіцієнт між ГВт та Квт/год 0,086, то вийшло, що ми винні рінаткє майже півмільйона гривень за опалення в січні. Нафіг. З паперовим принципово в черзі стояти не буду. У них на сайті намагався внести показники. Не вийшло. Вносити можна тільки одночасно за тепло та гарячу воду. Так за воду вони вже поставили свої цифри зі стелі, а змінити не можна. Підписуватись під цим я не збираюсь. Написав їм, нехай присилають новий нормальний рахунок, тільки тоді отримають грошики. Побачимо. Задовбали.
Woolf

Пт фев 17, 2017 12:12:17

ДВОЙНЯШКИ писал(а):BMB
Брєд. Тарифи виросли вдвічі, а рахунки - вчетверо.
Вчора вже отримав всі рахунки в Портмоне (паперові ще ні - Київенерго ще підрахуйствує). В рахунку за тепло значення лічильника - в Квт/год, як і належить, а тариф в гривнях за... ГВт. Результат розраховується автоматично. Оскільки коефіцієнт між ГВт та Квт/год 0,086, то вийшло, що ми винні рінаткє майже півмільйона гривень за опалення в січні. Нафіг. З паперовим принципово в черзі стояти не буду. У них на сайті намагався внести показники. Не вийшло. Вносити можна тільки одночасно за тепло та гарячу воду. Так за воду вони вже поставили свої цифри зі стелі, а змінити не можна. Підписуватись під цим я не збираюсь. Написав їм, нехай присилають новий нормальний рахунок, тільки тоді отримають грошики. Побачимо. Задовбали.

Шото не то.... может из кВт в ГКал?
У меня тоже счетчик в кВт считает, потом обсл.организация переводит в ГКал, потом умножает на 1416,96 грн.

P.S. За январь - 1567,65 грн за 80м2 (вместе с МОПами)
oreh

Пт фев 17, 2017 12:29:55

У нас вроде как 703грн (с МОП) за январь вышло :) Если бы побороть тягу супруги к жаре, то даже хз до скольки получилось бы снизить :)

ПС. Хотя, кмк, должно было быть больше, в сравнении с декабрем явно больше счетчик намолотил, а сумма не сильно отличается, посмотрю шо в квитанции пришлют
Write comments