Модераторы: healix, Модераторы форума
Torpedo писал(а):В портмоне также?
Torpedo писал(а):Уже 12 число, а на гиоце есть только платёжка за УТРИМАННЯ БУДИНКIВ.
В портмоне также?
С утра на ГИОЦе появились ещё счета за отопление, горячую воду и газ, в почтовом ящике вынул бумажные счета за газ и электроэнергию.Bober писал(а):нам уже от еврореконструкции пришли все счета
Жируете...Bober писал(а):за отопление 1135 грн за 45кв.м
Torpedo писал(а):У нас 1113,14 грн., вот только пока не понятно за какой период.
elektron писал(а):Это временно?
BMB писал(а):Вот и я сегодня "ахренел". Счет за отопление - 2888,05. Дом со счетчиком.
Интересно, у скольких сотрудников в Киевэнерго зарплата равная этому счету?
BMB писал(а):сегодня за отопление - 3183,48
ДВОЙНЯШКИ писал(а):BMB
Брєд. Тарифи виросли вдвічі, а рахунки - вчетверо.
Вчора вже отримав всі рахунки в Портмоне (паперові ще ні - Київенерго ще підрахуйствує). В рахунку за тепло значення лічильника - в Квт/год, як і належить, а тариф в гривнях за... ГВт. Результат розраховується автоматично. Оскільки коефіцієнт між ГВт та Квт/год 0,086, то вийшло, що ми винні рінаткє майже півмільйона гривень за опалення в січні. Нафіг. З паперовим принципово в черзі стояти не буду. У них на сайті намагався внести показники. Не вийшло. Вносити можна тільки одночасно за тепло та гарячу воду. Так за воду вони вже поставили свої цифри зі стелі, а змінити не можна. Підписуватись під цим я не збираюсь. Написав їм, нехай присилають новий нормальний рахунок, тільки тоді отримають грошики. Побачимо. Задовбали.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]