Установка дополнительного оборудования. Тюнинг, звук, и прочие.
Write comments

Re: Автомобильный видеорегистратор

Ср ноя 13, 2013 12:20:16

Відеореєстратор обирав по критеріям компактності, зручного кріплення і позитивних відгуків. FullHD обов’язково. Оптика, яка вселяє довіру, теж, звичайно, великий плюс. Звичайно ж обов’язково розрізання на файли без пропусків. Негативні відгуки про те, що реєстратор часом не включається або в деяких випадках може перестати писати файли для мене зараз зразу ставлять хрест на цій моделі - я вважаю це дуже серйозною проблемою для відеореєстратора.
Vico-WF1 досить компактний (навіть пасажири не зразу його помічають). Виробник випускає оновлення для прошивки (оновлення ставляться елементарно - закинув файл на флешку, включив реєстратор, через 5 хвилин вже все готово). Голосове інформування про те, що він включився і почав запис, дуже зручно. В комплекті два типи кріплення: на присосці і маленьке компактне на липучці (кріплення на присосці мені не подобаються - дуже великі і при цьому не дуже надійні). Обидва кріплення допускаяють поворот в будь яку сторону. Ще в нього нічний режим включається автоматично.
WiFi і керування і перегляд з телефону це так, більшу "вау" звичайно, але має й певний плюс: у випадку необхідності можна без будь-яких ноутбуків легко зберегти відео на телефон і віддати флешку. Хоча, звичайно, можна й без цього обійтись.
Нічне відео постараюсь викласти пізніше
levsha

Ср ноя 13, 2013 12:22:44

Sandra
Брав на http://vidicar.com.ua/ . Вони є в списку продавців на сайті vicovation, ціна була досить нормальна. В подарунок привезли microsd картку 10class на 16gb, тройник в прикурювач, вонючку в машину :) Раніше в них не купував
BIS

Ср ноя 13, 2013 12:57:39

levsha
А нету такого же, только с перламутровыми пуговицами? :smile:
Когда выбирал, не натыкался ли на достойную модель, чтоб еще и с GPS?
levsha

Ср ноя 13, 2013 13:08:53

BIS
Не натикався, але спеціально і не дивився - сам вважаю GPS в відеореєстраторі непотрібним
levsha

Ср ноя 13, 2013 13:10:13

А, ще в Vico-WF1 стандартний mini-usb роз’єм (в dod520, наприклад, нестандартний, тому підключати його вийде тільки рідним кабелем, а не першим, який попався під руку)
montana

Ср ноя 13, 2013 18:27:49

Я себе взял с GPS и встроенной памятью 8 gb http://www.aliexpres.../858074589.html. Подключил через потолок, по правой стойке и к прикуривателю сзади.

Снимает достойно, номера видно. Прилепил за зеркалом салонным, справа. Один месяц - полет нормальный.
montana

Сб ноя 16, 2013 12:15:41

Вот так получилось

Изображение
Сэнсэй

Сб ноя 16, 2013 14:10:17

montana
А вот та мохнатая хрень у тебя всегда под зеркалом болтается? Офигеть, она же закрывает треть лобового, если с водительского места смотреть...
turbonan

Сб ноя 16, 2013 18:56:43

Сэнсэй писал(а):montana
А вот та мохнатая хрень у тебя всегда под зеркалом болтается? Офигеть, она же закрывает треть лобового, если с водительского места смотреть...

:smile:
Блин прочитал вопрос и минуту улыбался. Мохнатая хрень :smile:
turbonan

Сб ноя 16, 2013 19:00:47

oreh писал(а):
levsha писал(а):А я таки купив і поставив собі Vico-WF1.

ждем подробностей :) стоит он некисло, соответствует?

levsha

Сб ноя 16, 2013 19:41:58

Доречі, схоже багато хто вважає, що ось в таких поворотах (типу на відео в кінці виїзд на Московський проспект) можна виїзжати тільки з крайнього правого ряду. Так от можна з усіх рядів
montana

Сб ноя 16, 2013 20:00:49

turbonan писал(а):мохнатая хрень
=D> Ржунимагу!!! На самом деле оно размером с ладошку, а хрень у него под мохом. Моё видео, начало четвертого, пасмурно.

http://www.youtube.com/watch?v=XsNMQe6cqzk

http://www.youtube.com/watch?v=IlV4uCOQlF4

При просмотре нужно поставить галочку на 1080p в настройках
turbonan

Сб ноя 16, 2013 20:13:15

А лучше такие видео смотреть на телевизоре с помощью балалайки за 100 долларов. И экран побольше и видно все четко :-).
Eskulap

Вс ноя 17, 2013 07:39:42

turbonan писал(а):

Я там на Московский бывает с левого ряда выруливаю. А ВАЗ тебя не пропустил - можно было и фа-фа! :D
Видео среднего качества.
turbonan

Вс ноя 17, 2013 13:57:31

фа-фа было. И скорость сбросил. Он по быстрому ускорился и извинился. На видео видно. Есть люди ( сам тоже иногда туплю) нарушают, но потом извиняются.
Write comments