levsha » Ср ноя 13, 2013 12:20:16
Відеореєстратор обирав по критеріям компактності, зручного кріплення і позитивних відгуків. FullHD обов’язково. Оптика, яка вселяє довіру, теж, звичайно, великий плюс. Звичайно ж обов’язково розрізання на файли без пропусків. Негативні відгуки про те, що реєстратор часом не включається або в деяких випадках може перестати писати файли для мене зараз зразу ставлять хрест на цій моделі - я вважаю це дуже серйозною проблемою для відеореєстратора.
Vico-WF1 досить компактний (навіть пасажири не зразу його помічають). Виробник випускає оновлення для прошивки (оновлення ставляться елементарно - закинув файл на флешку, включив реєстратор, через 5 хвилин вже все готово). Голосове інформування про те, що він включився і почав запис, дуже зручно. В комплекті два типи кріплення: на присосці і маленьке компактне на липучці (кріплення на присосці мені не подобаються - дуже великі і при цьому не дуже надійні). Обидва кріплення допускаяють поворот в будь яку сторону. Ще в нього нічний режим включається автоматично.
WiFi і керування і перегляд з телефону це так, більшу "вау" звичайно, але має й певний плюс: у випадку необхідності можна без будь-яких ноутбуків легко зберегти відео на телефон і віддати флешку. Хоча, звичайно, можна й без цього обійтись.
Нічне відео постараюсь викласти пізніше
- За это сообщение автора levsha поблагодарили: 4
- BIS (Ср ноя 13, 2013 12:39:30), Ghorgh (Ср ноя 13, 2013 20:20:21), oreh (Ср ноя 13, 2013 12:43:34), rom_usr (Ср ноя 13, 2013 12:25:37)