Ну так, якщо порівнювати з аналогічніми реєстраторами, які дають full hd картинку, то основний плюс це можливість поставити стаціонарно, без необхідності весь час знімати. Ну і ще за рахунок конструкції камери ніби то оптика в ній трохи краща, ніж звичайно. Камера ставиться за дзеркалом, на краю верхнього тонування. В результаті ззовні її взагалі не видно. Кабель від камери пускаєтсья по краю обшики до правої стойки, по ній спускається за обшивкою і заводиться в бардачок, і основний блок кладется туди ж в бардачок. В DOD520 досить зручне кріплення, тому знімається-ставиться він просто і швидко. Але при іншіх рівних краже взагалі про це не задумуватись
Ghorgh писал(а):Вот и мои покатушки - обгон на трассе Запорожье-Днепропетровск Программа ВидеоРегистратор - телефон HTC Desire SV, файл урезан и конвертирован, поэтому качество паршивое...
levsha писал(а):В мене мій DOD520 зламався. Влаштовував практично всім. Але тепер почитав відгуки, і поломки в них були таки дуже часті... Тепер спробую на вихідних відркити і подивитись чи можна щось там зробити. Якщо не відремонтую, то буду собі брати QStar A7 Drive: його можна встановити так, що взагалі не видно буде і знімати не треба
А не боишься ? Отзывы о нем, что глючит постоянно Отзывы
Lazo писал(а):levsha Я так понял, что единственный плюс этой модели - нет необходимости постоянно снимать, при этом нужно его куда-то спрятать. А куда прятать эту камеру и неужели снимать это проблема? Я никогда не пользовался регистраторами, поэтому такие вопросы Что скажете об этом http://avtozvuk.ua/info/28310 И где наиболее адекватные цены в Киеве?
Отвечая и на предыдущий вопрос сразу, скажу. Что выбор в любом случае твой. Но для начала надо определиться как по мне с 3мя параметрами. 1) Форм-фактор. С экраном, без экрана. 2) Качество съемки ( фул не фул, оптика ) 3) крепеж ( скрытый или простой) 4) цена. Поочередно ответив ДЛЯ СЕБЯ на поставленные выше вопросы - покупаешь понравившуюся модель. Я выбирал из многих, ответив себе на эти вопросы. остановился между двумя моделями BlackVue DR550GW-2CH и Vico-wf1. Потом опираясь на какие то свои мысли основанные уже на отзывах владельцев победила Вико.
turbonan Vico-wf1 виглядає дуже цікаво. А там живлення при встановленні в машині подається через mini-usb порт? UPD: вже побачив в відеообзорах, що зарядка підключається через mini-usb порт. Трохи насторожує те, що при підключенні телефона до нього він перестає записувати, а так дуже цікаво. А там в настройках не можна зробити щоб всі відео при підключенні копіювались на телефон, або хоча б скопіювати всі вручну одним натисканням, а не по одному?
Последний раз редактировалось levsha Пт ноя 01, 2013 13:59:44, всего редактировалось 1 раз.
levsha писал(а):turbonan Vico-wf1 виглядає дуже цікаво. А там живлення при встановленні в машині подається через mini-usb порт? UPD: вже побачив в відеообзорах, що зарядка підключається через mini-usb порт. Трохи насторожує те, що при підключенні телефона до нього він перестає записувати, а так дуже цікаво. А там в настройках не можна зробити щоб всі відео при підключенні копіювались на телефон, або хоча б скопіювати всі вручну одним натисканням, а не по одному?
Не все так хорошо и в этом Датском королевстве. Да запись отключается при подключении телефона по вайфаю. Но я подключал телефон для того что бы : 1) настроить камеру 2) установить приемлемый для меня обзор записи. 3) посмотреть как оно работает. Однако тут есть объективные причины, которые некоторые называют глюками : а) При просмотре файла в фул 30кадров поток составляет примерно 10мбит. и соответственно файл не проигрывается нормально. тормозит и обрывается. б) скопировать можно, но одной кнопкой нельзя так сделать. Надо зайти в конкретный файл и нажать копировать. Файл продолжительностью 3 минуты и размером 220 мегабайт. соответственно копируется тоже долго. Что порадовало в новой прошивке : 1) При экстренной записи ( нажав кнопку) можно отключить от питания и снять с крепления и он пишет еще на аккумуляторе 30 сек. 2) усиленный режим ночной съемки. На стандартных настройках уже можно различить небо. 3) Угол обзора сумашедший
Lazo писал(а):Пока в моём рейтинге побеждает Texet 5GP.
Дуже добре що в ньому зробили живлення через кріплення: не треба буде кожен раз возитись з підключенням кабеля. Але кріплення вийшло якесь дуже вже масивне. Ну і моя думка що gps в реєстраторі не є чимось таким необхідним - сумніваюсь я що хтось буде серйозно розглядати швидкість, яку він показує, як доказ. Але самому потім подивитись чи викласти на карті трек може бути цікаво
turbonan А якщо на телефоні не вимикати wi-fi, то коли сідаєш в машину, він не чіпляється автоматично до камери? Якщо чіпляється, то це зупиняє запис? Чи запис зупиняється тільки при запуску програми?
levsha писал(а):turbonan А якщо на телефоні не вимикати wi-fi, то коли сідаєш в машину, він не чіпляється автоматично до камери? Якщо чіпляється, то це зупиняє запис? Чи запис зупиняється тільки при запуску програми?
Вай фай цепляется. Но прекращение записи происходит только при запуске программы, о чем видеорегистратор приятным женским голосом говорит : Вай Фай включен. Запись отключена". При запуске двигателя говорит : "Видеорегистратор включен. Начало записи."
Купил сегодня Texet 5GP. Красиво установить пока не успел. Попробовал снимать видео, но ролик продолжительностью больше 1,5 мин. почему-то не получается. И ещё, подскажите, пжлста, знающие люди, карта памяти 8Гб 6 класса - это вообще не вариант для регистратора или хватит пока.