Модератор: Модераторы форума
Ghorgh писал(а):Вот и мои покатушки - обгон на трассе Запорожье-Днепропетровск
Программа ВидеоРегистратор - телефон HTC Desire SV, файл урезан и конвертирован, поэтому качество паршивое...
levsha писал(а):В мене мій DOD520 зламався. Влаштовував практично всім. Але тепер почитав відгуки, і поломки в них були таки дуже часті... Тепер спробую на вихідних відркити і подивитись чи можна щось там зробити. Якщо не відремонтую, то буду собі брати QStar A7 Drive: його можна встановити так, що взагалі не видно буде і знімати не треба
Lazo писал(а):levsha
Я так понял, что единственный плюс этой модели - нет необходимости постоянно снимать, при этом нужно его куда-то спрятать. А куда прятать эту камеру и неужели снимать это проблема? Я никогда не пользовался регистраторами, поэтому такие вопросы
Что скажете об этом http://avtozvuk.ua/info/28310
И где наиболее адекватные цены в Киеве?
turbonan писал(а):levsha писал(а):Якщо не відремонтую, то буду собі брати QStar A7 Drive
А не боишься ? Отзывы о нем, что глючит постоянно
Отзывы
levsha писал(а):turbonan
Vico-wf1 виглядає дуже цікаво. А там живлення при встановленні в машині подається через mini-usb порт?
UPD: вже побачив в відеообзорах, що зарядка підключається через mini-usb порт.
Трохи насторожує те, що при підключенні телефона до нього він перестає записувати, а так дуже цікаво.
А там в настройках не можна зробити щоб всі відео при підключенні копіювались на телефон, або хоча б скопіювати всі вручну одним натисканням, а не по одному?
Lazo писал(а):Пока в моём рейтинге побеждает Texet 5GP.
Lazo писал(а):Пока в моём рейтинге побеждает Texet 5GP.
levsha писал(а):turbonan
А якщо на телефоні не вимикати wi-fi, то коли сідаєш в машину, він не чіпляється автоматично до камери? Якщо чіпляється, то це зупиняє запис? Чи запис зупиняється тільки при запуску програми?
Eskulap писал(а):Вот фулл ХД ночью, 30 кадр/сек.
https://www.dropbox.com/s/b5ixpiq8fzz5n ... 3_0151.MOV
Eskulap писал(а):У регика бываю глюки при записи фулл ХД на максимальном качестве- может сам выключиться.
Вернуться в Qashqai доп. оборудование
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]