Модераторы: healix, Модераторы форума
середня температура зовнішнього повітря в період з 11 по 31 жовтня 2016 року становить «+3,11ºС» проти «0,0ºС», врахованих у тарифі.
Отже, при нарахуванні за послуги опалення у жовтні поточного року, вартість опалення кожного квадратного метру опалювальної площі квартири складає 19,78 грн.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Так гончаров, падла, все робить, щоби цього не відбулось - підкуп мешканців, шантаж, улещування. Він планує весь район під себе підібрати під обслуговуваня.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Тариф по метражу - 32,95 за метр. По цьому рахунку виходить десь 55 за метр.
завтра народ валит на Майдан , Пецька перепугался и ввел тероритическую угрозу завтра перекривають майдан, боятцаДВОЙНЯШКИ писал(а):Отримали рахунок на опалення за жовтень. Будинок підключили 17-го. тобто за 15 днів. Сума - 1670 гривень. За місяць, відповідно 3300. тобто площа квартири у нас 100 квадратних метрів?
Сука, я буду підтримувати ті акції. що будуть в найближчи дні. Влади в країні немає. Всіх нахєр.

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Але я скоро когось вб'ю.
Неправильно ты, дядя Фёдор, бутерброд ешь... (С)Kostya писал(а):- Горячая вода - 0 (бойлер)
Torpedo писал(а):Неправильно ты, дядя Фёдор, бутерброд ешь... (С)
Надо вписывать в платёжку 0,1 куб. м, 8 грн. погоды не сделают...
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]