Помоему все ясно.

oleg_t
- oleg_t
- Авто: Qashqai 2007 2.0 4х4 CVT Silver Евросвет; ГБО BRC p&d
Re: Я купую мотоцикл, або криза середнього віку)))
Пт июн 20, 2014 16:02:36
Мне нужно что бы разбирающийся человек посмотрел мотоцикл. Ну или хотя бы не разбирающийся, сделал крупные хорошие фотки некоторых узлов...
Вообщем если кто сможет помочь то буду признателен!!!!!!
Есть подруга в Одессе, но она вряд ли сможет определить, где какие узлы надо сфоткать
также знаю байкера в Одессе, но я с ним лет 5 не общалась, если других контактов не будет, поищу телефон, он байкер-активист, по тусовкам с байкерами катается, листовки о байкерах на улицах раздает, его там многие знают, как и он многих.
Привіт друзі! Вибачте що зник, але життя так дає по голові,що тільки тримайся))))
З'явилась проблема. В 20х числах серпня вирішив вигоняти залізного коня з мордора. У мене була попередня домовленість зі знайомим киянином про 1.5 кв метри в його гаражі за помірну платню. І я був спокійний,що є куди коня поставити. Але сьогодні він мене ошарашив, що терміново продав гараж.
Тому питання - чи є у кого можливість виділити в Києві місце в гаражі для коня. Або хочаб надати можливість перезимувати (можна ппід Києвом).
В перспективі впродовж року планую купити гараж - можливо хтось поодає або здає. Краще Святошинський район або близькі пригороди.
Дякую.