Модератор: Модераторы форума
Andy писал(а):ИМХО ДТП, девчонка водит неплохо, вряд ли по ее вине. Скорее всего летели под 200, зацепили. Дальше неадекват.
Ну не ездят на разбои на машинах с РИА и родными номерами...
Kostya писал(а):oreh писал(а):поэтому все нужно ставить под сомнение
Давай, став.
Судячи з відео, Таня віїхала з АЗК Шелл, який є останнім на трасі перед поворотом на аеропорт, далі вона розверталася за шляхопроводом із аеропорта. Навіть, якщо рахувати, що під час розвороту вона підрізала порша, то це пояснює адекватність такої реакції??? Ти б бив свого порша?
oreh писал(а):почему во время погони не попыталась позвонить в туже мусарку - тоже непонятно
Andy писал(а):ИМХО ДТП
вариантСкоріше за все, виявиться, що порша викрали у перекупи
oreh писал(а):вот я бы сказал, ДТП, попыталась скрыться, а дальше, попытались догнать - она ни в какую, дальше разгаряченные и обозленные, вот это более вероятно с нашим менталитетом
Kostya писал(а):oreh писал(а):вот я бы сказал, ДТП, попыталась скрыться, а дальше, попытались догнать - она ни в какую, дальше разгаряченные и обозленные, вот это более вероятно с нашим менталитетом
Приблизно так мєнти вже й порішали... А те, що вона казала про те, що її вели від Пшонки (а це - інший бік Києва), нікого не цікавить... До того ж вона - журналіст та активіст, людина не труслива. Могла б зателефонувати, куди слід та зупинитися, з'ясувати, що до чого. А тут очевидно, що для неї ситуація цілком несподівана...
Ну добре, нехай буде ДТП, бажаю вам у такі пригоди ніколи не потрапляти.
oreh писал(а):т.е. по-твоему "вона казала ....її вели від Пшонки", но "ситуація цілком несподівана"? странно..
Kostya писал(а):snap
Те, що авто виставили на продаж лише кілька днів тому теж аргумент на користь моєї версії. Ми виставили, злодії побачили та викрали...
Kostya писал(а):oreh писал(а):т.е. по-твоему "вона казала ....її вели від Пшонки", но "ситуація цілком несподівана"? странно..
Є інтерв'ю її батька, в якому він каже про те, що її вже не одноразово водили. Нічого не траплялося. Тому і несподіванка.
snap писал(а):Kostya писал(а):snap
Те, що авто виставили на продаж лише кілька днів тому теж аргумент на користь моєї версії. Ми виставили, злодії побачили та викрали...
В принципе да,но проще было стыбрить какую-нибудь точилу по-проще и прицепить левые номера,а потом спалить ее в посадке,чем херачить Каен с нормальными номерами,или жуликам "на дело" ехать не на Порше в западло!?
oreh писал(а):ну ок, давай ждать оф. версии. а там будем смотреть что будет говорить назначенный вынуватець
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей