Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Re: Решения нового Кабмина и большинства в Раде

Сб дек 19, 2015 23:17:49

ДВОЙНЯШКИ
Перші фото - це Русанівка?
ДВОЙНЯШКИ

Вс дек 20, 2015 01:08:08

shelty писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Перші фото - це Русанівка?

Співоче поле. Всі поперлись на Софіївську площу, затори, не проштовхнутись. А на Співочому - народу мало, красиво, гарний концерт. Аж було ніяково перед артистами. На Поштовій, до речі, теж непоганий ярмарок.
ДВОЙНЯШКИ

Пн дек 21, 2015 10:47:19

Є небезпека, що безвізовий режим (якщо він буде) перетвориться на неформальний невиїзний. Якщо не збільшать швидкість проходу кордону.

Украинско-польская граница: В автомобильных очередях стоят почти 600 автомобилей
levsha

Пн дек 21, 2015 11:25:38

ДВОЙНЯШКИ
Не факт що зв’язано. Поляки і раніше любили затупити на години ...
Dr.Feelgood

Пн дек 21, 2015 18:16:01

levsha
100%
ДВОЙНЯШКИ

Пн дек 21, 2015 20:11:43

levsha писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Не факт що зв’язано. Поляки і раніше любили затупити на години ...

Я просто навів приклад, як це може бути. Зараз ще рано пов'язувати.
levsha

Пн дек 21, 2015 21:02:17

ДВОЙНЯШКИ
Та може як завгодно бути. Наприклад відсутність необхіодності візи не відміняє права прикордонника запитати в подорожуючого документи, які підтверджують ціль поїздки, бронювання, білети, наявність необхідної кількості грошей ...
mutexx

Пн дек 21, 2015 21:17:13

levsha писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Та може як завгодно бути. Наприклад відсутність необхіодності візи не відміняє права прикордонника запитати в подорожуючого документи, які підтверджують ціль поїздки, бронювання, білети, наявність необхідної кількості грошей ...

можно проверить выборочно, а можно у каждого, с особым пристрастием, например с проверкой фактического бронирования отелей и сертификата качества на каждую палку вывозимой колбасы или шмата сала :) Впрочем очереди то такое, был бы безвизовый, в конце концов самолеты/поезда есть и появятся еще больше/дешевле если народ активно пользоваться станет
Andy

Пн дек 21, 2015 21:32:28

похоже не туда запостил

viewtopic.php?f=46&t=14832&start=30#p447903
ДВОЙНЯШКИ

Вт дек 22, 2015 08:53:47

Гии, так Аваков таки цеє, ну навіть не знаю, як його назвати, щоби культурніше...

Скандальне відео зустрічі голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакшвілі і російського підприємця, власника концерну "Уралхім" Дмитра Мазепіна може бути підробкою. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі програми "Шустер. Live" пізно ввечері в понеділок, 21 грудня.

"Я прочитав точку зору, що це фейк. Не знаю, може і фейк. Кому треба, нехай розбереться з цим питанням", − сказав Аваков. Він також уточнив, що мав намір передати цей запис, а також документи, які стосоуються Одеського пприпортового заводу, Саакашвілі на засіданні Національної ради реформ, однак скандал з одеським губернатором завадив цьому. "Я хотів сказати, що є така інформація. Ось візьміть це", − заявив Аваков.

"Ось візьміть це" - Міністр б... внутрішніх б....справ б.... ! Ось що він мав на увазі, коли казав: "Б...Б...Б..." :mrgreen:
oreh

Вт дек 22, 2015 09:07:54

ДВОЙНЯШКИ, честно говоря, я вообще не понял, даже если оно реальное, что в том видео такого страшного? 15секунд разговора не пойми о чем?
Sysopaty

Вт дек 22, 2015 09:24:29

У всех наших супер-политиков есть емкая собачья кличка - овощь, кровосиси, пидрахуй..

У этого будет арсенка-блаблабла.

Министр МВД! "дискурс.. фейк.. неприкасаемыми.. предьяви мне.. господин.. неприемлемо.. положить дело.. коррэктно..". И это он еще очень сильно старался, подбирал слова.
Sysopaty

Вт дек 22, 2015 09:26:11

Насчет того видео. Нет, оно ни разу не подделано..
Вложения
saaka.gif
ДВОЙНЯШКИ

Вт дек 22, 2015 09:53:03

oreh писал(а):ДВОЙНЯШКИ, честно говоря, я вообще не понял, даже если оно реальное, что в том видео такого страшного? 15секунд разговора не пойми о чем?

Вже не важливо. На перший план вийшло вже те, що Міністр внутрішніх справ розповсюджує фейки, навіть не перевіривши. Маючи на це всі інструменти. Чого наступного чекати? Подібної заяви від Генерального Прокурора? - "На, візьми, кому це потрібно"? Від Голови Конституційного Суду? Це не міністр - вахлак якийсь.
І не мужик точно.
oreh

Вт дек 22, 2015 10:06:20

Sysopaty писал(а):Насчет того видео. Нет, оно ни разу не подделано..

парни, выражайтесь яснее.... подделано или нет? если нет, что в нем страшного?
то, шо аваков балабол известно задолго до его министерства, форумный губернатор, фэйсбучный министр..
Write comments