Модератор: Модераторы форума
Бла-бла-бла
В случае подписания текста новой Конвенции и ее ратификации парламентами Украины и Республики Кипр новые условия налогообложения пассивных доходов вступят в силу не ранее 1 января 2019 года.
Сэнсэй писал(а):давайте будем справедливыми и судить по делам
Dr.Feelgood писал(а):1.Почему, в условиях войны идёт активная торговля с противником и процветает контрабанда?
Dr.Feelgood писал(а):2. Где стена? Венгры, если захотели, то по быстрому её воздвигнули. Я понимаю, что расстояния не те, но всё же, как говорится дупль пусто - есть дупль пусто, а деньги, которые вложили, наверно уже давно там, куда не ходят поезда.
Dr.Feelgood писал(а):3.Почему в условиях войны, до сих пор не налажено адекватное управление
тыловым обеспечением армии?
Замполиты как зеркало украинской армии.
http://petrimazepa.com/voyna/zampolit.html
Сэнсэй писал(а):Не хочу я конечно гавнецо сюда кидать,но то, что нам говорят и показывают не сравнимо с реалиями.Вот вчера мой кентюха в отпуск прибыл (я за него на форуме уже писАл) ,из первых рук так сказать:Посмотри на фотки нашей армии в первые месяцы конфликта и посмотри сейчасДоброго вечора, форумчани!! Дуже радий нарешті вирватися у відпустку, хоч і на 12 тільки днів(( тобто новий рік буду зустрічати вже напевне там. Бригаду нашу нарешті вводять в зону АТО (сподіваюсь не передумають), з відпустки думаю буду їхати вже на дамбас. Ситуація на полігонах і в АТО доволі сумна, кожні 2-3 дня у нас в бригаді двухсоті і трьохсоті. Втрати не бойові, поножовщина, самостріли, захлинувся в своїй блювачці після недоброї самогонки і т.д. нам довели інформацію, що за листопад в зоні АТО загинули 29 військовослужбовців, з них 26(!!!) - не в бою!! Після святкування 6 грудня дня ЗСУ (само святкування це була труба :facepalm: трасерами в небо шмаляли, освітлювальни ракети запускали, на БТРах в село за горілкою їздили) сталася в нашому наметовому містечку пожежа, вигоріло наметів 12 не менше, в новинах це здається промайнуло. Про причини займання звісно офіційно сказали, що іскра з буржуйки, але ж топили 3 місяці і нічого, а тут іскра... ага... ох вєй, а там жеж у кожного боєкомплект, гранати, для гранатометів запали... як почало все це добро взриватися...тікали ми далеко від того містечка, я сам тільки одягся, автомат і документи взяв і на лижі. так я до чого веду... поки воно ще не сдетонувало, людей ВИНОСИЛИ с палаток, бо на ногах не трималися, алкаші йо..ні. за підсумками тільки опіками люди відбулися, ось до чого призводить горілка. Я, як людина маловживаюча, помітив сумну тенденцію, що якщо опрокинути пару гранчаків, то здається усе і не так погано, і не думаєш про погану їжу, і про те що купаєш*ся раз на тиждень, і т.д. Може в цьому причина тотального пияцтва
snap писал(а): трасерами в небо шмаляли, освітлювальни ракети запускали, на БТРах в село за горілкою їздили
snap писал(а):з буржуйки
snap писал(а):а там жеж у кожного боєкомплект, гранати, для гранатометів запали
snap писал(а):наметів 12 не менше
Не понял .Sysopaty писал(а):Снэп, может проблема не там где ты её ищешь
Sysopaty писал(а):Моя бы воля - за пьянство бы стрелял!
Сэнсэй писал(а):Без комментариев.Особенно вот этоА чего твой друг не пишет, как он лично что-то там наладил в быту бойцов, занял руки алкашей каким-то трудом? Там же всегда есть, чем занятьсяТам же всегда есть, чем заняться
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей