Модератор: Модераторы форума
Aniper писал(а):irina писал(а):Aniper писал(а):. Можливо є ще авто, яке в них ремонтується але не по гарантії і вони мої підшипники кинули саме в неї, а мене заставляють чекати наступної доставки деталей з Голандії. Побачу завтра.
Хорошо будет ,если только подшипники Ваши туда кинут,а не ряд других ваших деталей (на замену).Вообще как -то стремно оставлять свою машину на месяц без присмотра .Я бы не согласилась.
Ви, мабуть, хочете щоб я тепер ночами не спав????:) Стрьомно, а що робити? Саме з цієї причини я до них в гості на "оглядини" ходив без попередження і проводив ретельний огляд авто. Головна проблема в тому, що вони вважають свій час дорожчим ніж час своїх клієнтів. Вони не хочуть дві години додатково витратити, а я маю місяць-півтора їздити на позиченому авто, це в кращому випадку, або громадським транспортом. Приорітети у них неправильні.
Aniper писал(а):Просто запитання виникає: "чи варто це робити, чи прискорить це процес?"
Aniper писал(а):Можливо просто зіскочити з гарантії і самому займатися ремонтом у неофіціалів, так буду знати що деталі є (бо сам купив\замовив), машину роблять!
Kostya писал(а):На последний вопрос ответить только ты сам сможешь...
vyk писал(а):С одной стороны в гарантийной книжке написан срок устранения неисправности 180 дней, к тому же не очень четко и понятно про еще 90 дней если детали редкие.
9. При пред'явленні споживачем вимоги про безоплатне усунення
недоліків товару вони повинні бути усунуті протягом чотирнадцяти
днів з дати його пред'явлення або за згодою сторін в інший строк.
На письмову вимогу споживача на час ремонту йому надається (з
доставкою) товар аналогічної марки (моделі, артикулу, модифікації)
незалежно від моделі. Для цього продавець, виробник (підприємство,
що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї
статті) зобов'язані створювати (мати) обмінний фонд товарів.
Перелік таких товарів ( 172-94-п ) визначається Кабінетом
Міністрів України.
levsha писал(а):Так що я би вимагав усунення на протязі 14 днів і надання автомобіля на заміну на час ремонту. Все письмово, звичайно
повинні бути усунуті протягом чотирнадцяти
днів з дати його пред'явлення або за згодою сторін в інший строк.
BMB писал(а):В данном случае, ТС был проинформирован о месячном сроке? Был. Он с этим согласился? Согласился. Вот и "згода сторін".
BMB писал(а):В данном случае, ТС был проинформирован о месячном сроке? Был. Он с этим согласился? Согласился. Вот и "згода сторін".
Руслан писал(а):У випадку письмого оформлення.
BMB писал(а):Я в стартовом посте вообще ничего не увидел про письменное оформление
BMB писал(а):получается на сегодня никакие гарантийные замены не оформлены
Torpedo писал(а):Их оформят по факту выполнения гарантийного ремонта. Это типичная практика официальных дилеров Nissan.
BMB писал(а):В таком случае, и о сроках, как бы, говорить нечего ...
Вернуться в Двигатель, трансмиссия
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]