Модератор: Модераторы форума
himera_neo писал(а):На саєрі вам порадили не задувати повний (59 з 59 л), а задуватися до відстрілу(трескоління).
himera_neo писал(а):По вимогам безпеки потрібно, щоб клапан робив відстріл (тріскотів) при заповненні балона на 80%
Guns писал(а):А на счет 80% - это приблизительно как знак ограничение 60 км по городу, по 4-х полосному проспекту:)
himera_neo писал(а):Повільно почали знижуватися ціни у Донецьку - вже 6,20.
himera_neo писал(а):У Донецьку задувся по.....5,80!!!!!! ....Але чомусь у мій бак змогли задути 45 л, чого раніше не було. Скоріш за все щеб задули, але я сказав 45 будучи впевненим що відстріле на 44. АЗС Фатіма на Азотному. А вцілому ціни у Донецьку впали до 6,20-6,30грн.
himera_neo писал(а):Скоріш за все щеб задули, але я сказав 45 будучи впевненим що відстріле на 44. АЗС Фатіма на Азотному.
а как меряешь ? у меня расход газа 13.0 - 14.5Alenka писал(а):Ребята сколько сейчас у кого берет газа, у меня сейчас газ 13л, бензин 15, не могу найти причину, одни говорят свечи, на СТО - форсунки, может кто подскажет!!!!!
Alenka писал(а):Ребята сколько сейчас у кого берет газа, у меня сейчас газ 13л, бензин 15, не могу найти причину
Alenka писал(а):одни говорят свечи, на СТО - форсунки
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]