Модератор: Модераторы форума
Шульга писал(а):
ЄвроМайдан – EuroMaydan
5 мин. ·
В Верховній раді вже зареєстровано проекти двох Постанов про скасування рішення Ради щодо прийняття сьогодні двох законів про "особливий статус" з порушенням законних процедур.
Також 5 депутатів (Леонід Ємець, Анатолій Гриценко, Леонід Макул, Олег Канівець, В'ячеслав Кутовий) вже готові підписати подання до Конституційного суду щодо незаконності прийнятих сьогодні Законів про амністію та особливий статус Донецької та Луганської обл.
ДВОЙНЯШКИ писал(а): Непросто все...
ЮЗОВСКИЙ @Ss_donetchina · 6 ч.
Сегодня отбросов и нарколыг с оружием одарили правом распоряжаться моей жизнью.
Сделал это человек, от которого я ждал защиты.
Невероятно...
Nastya Stanko @StankoNastya
Порошенко біля дошки Гонгадзе сказав, що закони про особливий статус Донбасу можуть відмінити, якщо ті не працюватимуть
Ледокоин Гетьмана ретвитнул(а) это
Reincarnation. @TukvaSociopat · 7 мин
Я не собираюсь быть спонсором террористов ДНР и ЛНР и поэтому, если в ближайшее время не отменят темные законы, отказываюсь платить налоги!
healix писал(а):... А другой, несмотря на отсутствие полномочий и мозгов, сумел взять себе любые полномочия, какие захотел. И тоже продал страну Москве.
Такая тихая и неприметная должность...Контролёр
Скорее, менеджер по продажам страны Москве. Закономерность...
Сэнсэй писал(а):Реформы - это Кабмин, т.е. Яценюк.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Нам зараз конче потрібен час. Будь-якою ціною, окрім життів хлопців. І ми його отримали. Тільки використати його треба з користю
Yupiter писал(а):И после этого сразу же открылось лицо Кремля. И все потом поняли где собака зарыта. (не все к сожалению)
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей