Модераторы: healix, Модераторы форума
levsha писал(а):Практика великої кількості країн показує, що як раз легалізація зброї і призводить до того, що люди починають старатись мирно врегулювати конфлікт, а не сходу бити в морду. І це ніколи не призводило до спалаху перестрілок і т.п., а тільки навпаки.
Kostya писал(а):levsha писал(а): І ще раз: стримуючим фактором працює не ствол в лице, а просто сам факт того, що можна нарватись на ствол навіть полізши з кулаками на дядечка в жигулях.
Ага, для тебя - образованного и состоявшегося, умеющего критически мыслить и оценивать риски. Для отморозка-наркомана это и даром не будет никаким сдерживающим фактором, когда жизнь на инстинктах зиждится.
Kostya писал(а):А таких у нас сейчас большинство - если не отморозков-наркоманов, то просто доведённых до отчаяния...
Kostya писал(а):Вот потому я считаяю. что сперва система должна заработать, а именно менты, прокуроры, судьи, а уж потом и кольты со шмайсерами в свободную продажу пускать можно...
Kostya писал(а):levsha писал(а):Особисто я так, куплю. На людину направлю тільки у випадку небезпеки для життя.
А я никогда не направлю. И знаешь почему? Потому, что за моими плечами есть своё кладбище из тех, кого не спас в своё время. Когда ушиваешь дырку на бьющемся сердце, цену жизни понимаешь так, как никто другой...
Kostya писал(а):levsha писал(а):Практика великої кількості країн показує, що як раз легалізація зброї і призводить до того, що люди починають старатись мирно врегулювати конфлікт, а не сходу бити в морду. І це ніколи не призводило до спалаху перестрілок і т.п., а тільки навпаки.
Очень общая фраза, Коля. В большинстве случаев авторы таких вот нововведений заинтересованы в таких фразах и пропагандах. Ещё раз: я не против разрешения, я за своевременное разрешение. В противном случае, правых и отстаивающих свою правоту пачками сажать будут "свои" стражи закона. То есть, на данном этапе ничего не изменится. По крайней мере. в положительную сторону.
levsha писал(а):то навіть відморозок-наркоман задумається.
levsha писал(а):Аргумент "у них можна, а в нас ні" не має під собою ніяких підстав. Ми не є якимось такими особливими на землі.
levsha писал(а):В нас більшість міліції відморозки, і вони при зброї. І вони реально бояться пістолет в руки брати.
levsha писал(а):Твоя фраза "все перестріляють всіх" не менш загальна.
levsha писал(а):Ніхто не буде відстоювати свою правоту зброєю. Навпаки, ті, хто до цього розмахував травматом чи ножем, перестануть це робити. А законний власних вогнепальної зброї ніколи не буде хвататись за пістолет тому, що його хтось підрізав.
Kostya писал(а):levsha писал(а):Ніхто не буде відстоювати свою правоту зброєю. Навпаки, ті, хто до цього розмахував травматом чи ножем, перестануть це робити. А законний власних вогнепальної зброї ніколи не буде хвататись за пістолет тому, що його хтось підрізав.
Уверен? Так оттчего же сейчас морду-то бить выбегает?
levsha писал(а):Впевнений.
levsha писал(а):Практика країн, де дозвіл було введено, це підтверджує.
levsha писал(а):Вибігають тому, що впевнені, що не отримають відпор у відповідь.
Kostya писал(а):levsha писал(а):Практика країн, де дозвіл було введено, це підтверджує.
А есть и иная статистика - самоубийства, спонтанные расстрелы, немотивированная агрессия под воздействием разных факторов. Но это же мелочи по сравнению со страной вцелом, можно пренебречь.
Kostya писал(а):levsha писал(а):Вибігають тому, що впевнені, що не отримають відпор у відповідь.
Не очень логично. Я бы сказал, что сейчас нельзя предугадать, на какой именно отпор можно нарваться. С бесконтрольностью, вседозволенностью и безнаказанностью я вполне могу взять на "поносить" наградной ствол тестя (ветерана МВД) и катать его в машине. Да и тупо купить не проблема сейчас... Лично моё авто ни разу за 15 лет вождения не шманали, а посление годы и не останавливают ососбо, бо как не нарушаю...
levsha писал(а):Точно є? Чи ти думаєш, що є?
levsha писал(а):Але це настільки малоймовірно, що в людей і виникає впевненість, що їм можна, а навколо лохи.
levsha писал(а):Особисто я так, куплю. На людину направлю тільки у випадку небезпеки для життя. І ще раз: стримуючим фактором працює не ствол в лице, а просто сам факт того, що можна нарватись на ствол навіть полізши з кулаками на дядечка в жигулях.
BIS писал(а):А можно нарваться на пулю никого не трогая. Только потому что дядечка из жигулей/лексуса хлебнул самогону/вискаря и в неадеквате ему не понравилась твоя физиономия, или то как ты проходишь мимо ...
И не окажется по закону подлости у тебя в этот момент твоего ствола ... Или не успеешь оценить есть у тебя реальная угроза для жизни или нету.
Я против того чтоб стволы свободно продавали.
BIS писал(а):А можно нарваться на пулю никого не трогая. Только потому что дядечка из жигулей/лексуса хлебнул самогону/вискаря и в неадеквате ему не понравилась твоя физиономия, или то как ты проходишь мимо ...
levsha писал(а):А так зараз так і виходить, що дядечка на лексусі бахне віскаря і потім починає стріляти з травмата чи давити колесами. Йому дозволи не треба, в нього і так вже все є
levsha писал(а):А ще дядечка бахне віскаря і поїде п’яний давити всіх машиною. Висновок - не можна права на автомобіль вільно давати, як зараз, а можна давати тільки обраним. так?
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей