Модераторы: healix, Модераторы форума
Torero писал(а):Ох, народ, молодцы. Читаю и завидую вам тихой завистью, сам-то никогда не решусь на покупку чего-либо более 40 кубиков(
himera_neo писал(а):Продовжую оповідання про своє двоколісне життя))) Сьогодні поїхав на роботу на своєї шедовці))))) З ранку вже більше 50 км намотав по місту. Враження офігенні))) Байкерська братія мене сприймає як рівного і привітно здіймають руки - я у відповідь)))) З паркуванням під офісом взагалі проблеми нема.
Далі буде))))))
Дякую. Буду знати)))Lawyer писал(а):А ещё, если видишь на обочине мотоциклиста, надо останавливаться. Спросить как дела, самому размяться, хоть минутку, и ехать дальше
Lawyer писал(а):Но... Семья сдерживает..... остался в Запорожье. Надо что-то с семьёй делать..... мешает кататься на мотике
himera_neo писал(а):Продовжую оповідання про своє двоколісне життя))) Сьогодні поїхав на роботу на своєї шедовці))))) З ранку вже більше 50 км намотав по місту. Враження офігенні))) Байкерська братія мене сприймає як рівного і привітно здіймають руки - я у відповідь)))) З паркуванням під офісом взагалі проблеми нема.
Далі буде))))))
shurik писал(а):Lawyer писал(а):Но... Семья сдерживает..... остался в Запорожье. Надо что-то с семьёй делать..... мешает кататься на мотике
Друже, вихід тільки один - підсадити дружину на це саме
В мене це є довгостроковий план. Але цить! Вона може читати
Lawyer писал(а):А я не помітив, що скло мені вкрай необхідне. Я на чоппері без скла їзжу.... "вітер в харю, я....." Але в тому і кайф. У тебе, до речі, який мот?
shurik писал(а):Lawyer писал(а):А я не помітив, що скло мені вкрай необхідне. Я на чоппері без скла їзжу.... "вітер в харю, я....." Але в тому і кайф. У тебе, до речі, який мот?
Я ж здається тут казав - шершень, тобто honda cb 600 fa (хорнет).
Вітер в харю це звісно невід'ємний атрибут, але мені після 110 відверто тяжко. Починає тупо здувати з сидушкі![]()
А 110 по нормальній дорозі не завжди зручно, доволі часто випереджають 4-колесні, що трохи нервує
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей