Клуб объединяет нас в реальной жизни.
Владимир+2
- Владимир+2
Re: Прапор та інша клубна атрибутика...
Пн окт 08, 2012 19:54:16
Kostya писал(а):snap
1. Підготую макети прапора...
Такого?
Владимир+2Саме так! Треба з матеріалом визначитися - поліестер (як на фото) чи прапорна сітка?
Kostya писал(а):Владимир+2Саме так! Треба з матеріалом визначитися - поліестер (як на фото) чи прапорна сітка?

Наверное лучше с полиэстера
KostyaВеликий прапор - такий як у Сігналкіна, у мене, пам ятаю в Тернополі у когось - виготовляла Текіла ще в далекому 2007 р. мабуть у Папи є макет.
Потрібно відновити наклейки чорного та білого кольору, та підномерні рамки - то питання до Lota
Kostya писал(а):Замовлю-розрахуюсь-відправлю-зберу гроші. Або зберу гроші-замовлю-розрахуюсь-розішлю.
А мы с тобой расплатимся Q-мани
Airman писал(а):Танчик писал(а):Теперь растолкуй, что такое "фарф"

+1

Фарф - это шарф, только длинный и с эмблемой Кашкай-клуба
BMB писал(а):Фарф - это шарф, только длинный
в моей кацапской голове це слово чего-то ассоциируется с фарфором
Airman писал(а):Kostya писал(а):Замовлю-розрахуюсь-відправлю-зберу гроші. Або зберу гроші-замовлю-розрахуюсь-розішлю.
А мы с тобой расплатимся Q-мани

Ну в такому разі Q-атрибутику й отримаєте.
Я восени та навесні ходжу в бейсболці з логотипом клубу. Від бафу не відмовився би.
IgZ писал(а):ходжу в бейсболці з логотипом клубу
А де ты ее взял? Я-б по Ирану круглый год в ней ходил, да нету ...
Я весь і-нет перекопав і нічогісенько не знайшов,один принт і все,а виглядає він м'яко кажучі ніяк!Об'ємна вишивка є,але в американських магазинах атрибутіки,а це вже трошки складно!До речі,а які там шикарні куртки і товстовки з логотипом
Костя, я от футболочки и бафа не откажусь. "Когда-то, когда солнце было выше, а звезды ярче..." (с) у соклубников были ещё пайты - удобная замена футболкам в прохладное время года.
Максу в личку написал бы, что-то мне подсказывает, что ему эта тема может быть интересна...
YasechkaВсе зробимо. Тільки час дайте. Захворів я, лікуюсь...