Помоему все ясно.

Bober
- Bober
Джин угадывает все что вы загадали!
Чт янв 14, 2010 10:00:30
заходим сюда
http://ru.akinator.com/
загадываем какую-то личность/предмет/ и тп , отвечаем на несколько вопросов и вуаля
у меня отгадал все что я загадывал
Ющенко отгадал. А Януковича ни в какую. То Черновецким назвал, то Жириновским, то опять.... Ющенко
у меня угадал Януковича
видимо на вопросы не совсем точные ответы давал
Нет, ответы точные. Вопросы не совсем. Я даже знаю, на чем он прокалывался. Вопрос "был ли он министром?". Я ответил, что нет. Так оно и есть - он был премьер-министром, а это разные вещи
Сочатку загадав князя Володимира Великого - відгадав, потім хана Батия не відгадав, спочатку видав Чингизхана, потім Тамерлана, потім Салах ад-Дина, а потім здався

.
Основний успіх цієї програми полягає в тому, що коли ми загадуємо найбільш відому особистість (в моєму випадку це Володимир Великий), яку в 90 % випадках знають всі, то ймовірність її вгадати майже 100%, однак якщо ми спробуємо загадати особистіть не першої величини, то починається перебір від найбільш відомої до менш відомої, і при цьому ймовірність вгадати значно менше.
Однак, в програмі закладена можливість вчитися, оскільки після того, як вона не вгадала Батия, то вкінці попросила мене вказати кого я загадав, і можливо вона запамятовує ті комбніації "питання-відповідь" для використання в майбутньому, ось так
Подскажите что там в первой строчке за вопрос - не видно.