Это просто кошмар какой-то!!! Иногда хочу написать что-то серьезное, без применения исковерканых словечек наподобие "падонкаффского езыга" и слово "счастье" автоматически пишу "щастье", вот так отмирают мозги, когда начинаешь уж слишком баловаться всякой фигней. Когда-то уже говорил себе "пиши нормально", но сильно не уделял этому внимания, но когда перестаешь это контролировать, то так можно и в коммерческом предложении потенциальномупартнеру написать какую-нибудь гадость... я пас. Я еще раз попробую более не делать таких глупостей, кстати, есть в этом и рациональное зерно - на форуме иногда возникает необходимость воспользоваться поиском, так вот туда пишем нормальное слово, а оно почему-то не нашлось...., а может потому что оно было написано не совсем на русском/украинском языке...???
никого ни к чему не призываю, каждый решает для себя как писать, это просто мысли вслух....
Це просто жах якийсь!!! Іноді хочу написати щось серйозне, без застосування усіляких слівець з "падонкаффської мови" та слово "счастье" автоматично пишу "щастье", ось так і відмирають мізки, коли починаєш занадто балуватись усіляким непотребом. Вже колись казав собі "пиши нормально", але не сильно приділяв увагу цьому, але коли це перестаєш контролювати, то так можна і в комерційній пропозиції до потенційного партнера написати якусь гидоту..... я пас. Я ще раз спробую більше не робити таких дурниць, до речі в цьому є і раціональне зерно - на форумі буває потреба скористуватись пошуком, так ось туди пишемо нормальне слово, а воно чомусь не знайшлось..., а можливо тому що воно було написало не зовсім російською/українською...???
нікого ні до чого не схиляю, кожен ладен писати як хоче/як може, це просто думки вголос...
P.S. почав писати російською, але потім згадав, що треную свою "рідну" мову, та вирішив залишити обидва варіанти

Желай большего, мечтай о невозможном.
Everything is possible!