Помоему все ясно. :)
Write comments

Про секти та альтернативне християнство.

Пт июл 06, 2012 10:38:34

Сьогодні вранці о 6-30 транспортую малого на ранкове тренування на наш РСК "Олімпійський", а под1їхати не могу!!! Все навкруги заставлено автобусами, пруть неприродньо сяючі люди з бейджиками, величезними парасольками, тягнуть "нарядно" вдягнених дітей. Як розповіли співробітники басейну - це якісь сектанти кожного року арендують стадіон для "зустрічей". Сукдячи по номерах на автобусах приїхали зі всієї України.
Моє ставлення до таких сект різко змінилося до негативного після того як декілька років тому сталося два випадки. Першим став випадок, коли до моєї бабусі (земля їй пухом) зачастили якісь дві прошмандовкі зі "сторожевими башнями", які почали промивати мозок. Всеб було нормально, але я став помічати що моя адекватна бабуся почала змінюватися... Слава богу вчасно помітили і я пояснив тим бабкам, що за для їхнього здоров'я краще забути цю адресу назавжди.
Другий випадок більш жахливий. Мати мого товариша потрапила до "Слова божого" і з часом у неї почали віджимати квартиру в пользу якоїсь багатодітньої "дуже віруючої" родини. Так як кинулися майже пізно привести мати в нормальний стан було дуже тяжко - вона була як зомбі, дурковата посмішка , дитяча безпосередність, брази " а навіщо мені трьохкімнатна квартира, вона тим людям більш нужна...." при тому що в неї син і на той момент був вже онук, а зараз їх вде 2.
Ваше ставлення до сект (язик не повертається називати їх християнами). Все сказане ІМХО.
Sysopaty

Re: Про секти та альтернативне християнство.

Пт июл 06, 2012 11:02:16

Лучше не начинать.. еще один холивар и заглянувшие по поисковику доброжелательные агитаторы..
himera_neo

Пт июл 06, 2012 11:10:18

Тоді прошу вибачення...Видаліть тему, будь ласка.
Владимир+2

Пт июл 06, 2012 11:33:32

himera_neo писал(а):Ваше ставлення до сект (язик не повертається називати їх християнами). Все сказане ІМХО.

Ставлення очень негативное. Эти сектанты просто задрали, слов нет, на улицах пристают, по квартирам ходят и.т.д, и все рассказывают, что только вступив в ихнюю секту можно наследовать царствие Божие. И что интересно многие вступают, так и хочется закричать во весь голос "Люди, одумайтесь, ведь вы же христиане!"
Kostya

Пт июл 06, 2012 17:19:21

Sysopaty писал(а):Лучше не начинать.. еще один холивар и заглянувшие по поисковику доброжелательные агитаторы..

+100500!
Nik

Пт июл 06, 2012 18:59:38

Мнение по моему у всех одно.
Tim

[Удалено]

Пт июл 06, 2012 19:20:20

Сообщение было удалено | удалил: Tim | Пт июл 06, 2012 19:20:46.
Tim

Пт июл 06, 2012 19:22:34

Nik писал(а):Мнение по моему у всех одно.

А мне наоборот показалось что они сильно разделились.
тата

Пт июл 06, 2012 20:38:08

мне иногда кажется, что некоторые из наших одноклубников состоят в сектах...к счастью таких единицы
Kostya

Пт июл 06, 2012 20:38:58

тата
Все мы в одной кашкай-секте! :smile: :smile: :smile:
тата

Пт июл 06, 2012 20:41:19

Kostya
я только такую и признаю! :D
Tim

Пт июл 06, 2012 20:51:47

Когда начинаем друг другу недвижимость отписывать. :mrgreen:
Sandra

Сб июл 07, 2012 09:21:14

Kostya писал(а):Все мы в одной кашкай-секте! :smile: :smile: :smile:

как-то не очень звучит:)

может заменим более лояльным словом?)
Афоня

Сб июл 07, 2012 09:33:26

Sandra писал(а):как-то не очень звучит:) может заменим более лояльным словом?)

Кашкай - братство
Sandra

Сб июл 07, 2012 09:43:18

Афоня писал(а):Кашкай - братство

это мне больше нравится!!!
Write comments