Помоему все ясно. :)
Write comments

Re: Я купую мотоцикл, або криза середнього віку)))

Пн июл 01, 2013 09:01:25

Lawyer писал(а):В субботу из Киева пригнал взрослый мот. Honda NT-700 Deauville 2010 г.в. 500 км на одном дыхании. Под конец открылось второе дыхание и с Днепра по ровной трассе в двух местах давал 190 км.ч., проверил возможности мотика. И ещё 200 км проехал бы, КМК, до Кирилловки, там был мотослёт. Но... Семья сдерживает..... остался в Запорожье. Надо что-то с семьёй делать..... мешает кататься на мотике :D

Вітаю! Але де фото?
shurik писал(а):А я останнього часу катаю на дачу з дачі та трошки по місту. Я ж казав що воно капець як захоплює?Вчора їхав додому з дачі - ну хіба що пісні не співав голосно Стандартне питання "скікіпре" - розганяв до 160, далі було відверто важко без ветровичка, його вже замовив. Стандартне питання "скікіжре" - нескладно вкластися в 5 л на сотню, але якщо захоплюватися обгонами та відкручуванням ручки газу (а воно таки просить!!!), то виходить десь до 6 літрів. Але я гадаю що це (я про 5л) поки що, адже в мене ж нема досвіду

Як я тебе розумію))))))

Учора після повернення з Грузії на хвилі приступу мототоксікоза зранку сів в сідло і поїхав кататися містом. Накатав близько 150 км!!!! Заїхав на донецьку "заправку байкерів" Роут20 - попив кофе в компаніїї трьох хлопців на спортах))) А потім вирішив перевірити на що здатні мої 400сс. Виїхав на об'їзну і відкрив на усю))))) До 120 розігнався з легкістю, майже не здувало(вітровіка нема і не буде). Але потім на 130 почало здувати, але я дотримав до 140 та почав відгальмовувати. ЦЕ КАЙФ!!!! Як казав Саня - їхав та співав! Вибачте дівчата, секс у порівнянні з байком - дитячі розваги)))))))
Airman

Пн июл 01, 2013 10:26:49

himera_neo писал(а):КАЙФ!!!! Як казав Саня - їхав та співав! Вибачте дівчата, секс у порівнянні з байком - дитячі розваги)))))))

:smile:
да-уж, нада попробовать для сравненья :mrgreen:
Lawyer

Пн июл 01, 2013 10:33:01

Airman писал(а):
himera_neo писал(а):КАЙФ!!!! Як казав Саня - їхав та співав! Вибачте дівчата, секс у порівнянні з байком - дитячі розваги)))))))

Попробовать что? Уточните, будь ласка :D
himera_neo

Пн июл 01, 2013 10:38:41

Airman писал(а):

Спробувати дійсно можно, але будь готовим до залежності, бо як сказав Сашко:
shurik писал(а):це реально наркотик!! Хочу ще ще та й ще!!! ))
Airman

Пн июл 01, 2013 11:16:32

Lawyer писал(а):Попробовать что? Уточните, будь ласка :D

то самое :mrgreen:
himera_neo писал(а):Спробувати дійсно можно, але будь готовим до залежності, бо
як сказав Сашко:
shurik писал(а):це реально наркотик!! Хочу ще ще та й ще!!! ))

ну дак этож позитивная зависимость с вырабатываньем сугуба положительна-пользительных эндорфинов ... вот токо отвык я от 2-х мотоколес - уж лет эдак 200 тому назад ... "Рига12", "Верховина", "Восход" ... #-o
himera_neo

Пн июл 01, 2013 12:15:59

[quote]ну дак этож позитивная зависимость с вырабатываньем сугуба положительна-пользительных эндорфинов ... вот токо отвык я от 2-х мотоколес - уж лет эдак 200 тому назад ... "Рига12", "Верховина", "Восход" ... #-o[quote]

я взагалі ніколи, окрім велосипеда у дитинстві, на двох колесах не їздив. А сів та поїхав)))))
Последний раз редактировалось himera_neo Пн июл 01, 2013 12:28:04, всего редактировалось 1 раз.
Airman

Пн июл 01, 2013 12:18:26

himera_neo писал(а): А сів та поїхав

вундеркинд, аднако :smile:
Sysopaty

Пн июл 01, 2013 12:19:30

himera_neo писал(а):Вибачте дівчата, секс у порівнянні з байком - дитячі розваги)))))))

А если секас на байке? :mrgreen:
himera_neo

Пн июл 01, 2013 12:29:15

Sysopaty писал(а):
himera_neo писал(а):Вибачте дівчата, секс у порівнянні з байком - дитячі розваги)))))))

А если секас на байке? :mrgreen:

В інтернеті говорять є ролік такий, але я не бачив))))
Airman

Пн июл 01, 2013 15:59:39

himera_neo писал(а): але я не бачив)))

а зачем смотреть, лу44е попробовать (у меня, к сожаленью, мотоцикла нету :sad: )
Lawyer

Пн июл 01, 2013 22:00:30

himera_neo писал(а):
Lawyer писал(а):В субботу из Киева пригнал взрослый мот. Honda NT-700 Deauville 2010 г.в. 500 км на одном дыхании. Под конец открылось второе дыхание и с Днепра по ровной трассе в двух местах давал 190 км.ч., проверил возможности мотика. И ещё 200 км проехал бы, КМК, до Кирилловки, там был мотослёт. Но... Семья сдерживает..... остался в Запорожье. Надо что-то с семьёй делать..... мешает кататься на мотике :D

Вітаю! Але де фото?

Извини, не смог сообразить, как это делается. Ненавижу компьютеры
shurik

Вт июл 02, 2013 21:29:05

Lisichka писал(а):
shurik писал(а):
Lawyer писал(а):Но... Семья сдерживает..... остался в Запорожье. Надо что-то с семьёй делать..... мешает кататься на мотике :D

Друже, вихід тільки один - підсадити дружину на це саме :)

В мене це є довгостроковий план. Але цить! Вона може читати :)

или ей добрые барышни могут позвонить :smile: :smile:

Так! В тебе є інші важливи справи наразі, йди но по них :)))
shurik

Вт июл 02, 2013 21:32:55

Lawyer писал(а):

Я ж здається тут казав - шершень, тобто honda cb 600 fa (хорнет).

Вітер в харю це звісно невід'ємний атрибут, але мені після 110 відверто тяжко. Починає тупо здувати з сидушкі :-)
А 110 по нормальній дорозі не завжди зручно, доволі часто випереджають 4-колесні, що трохи нервує :)

Не знаю, що означає літера F, але для себе я перекладаю як family, тобто сімейний мотоцикл. По аналогії з Маздою, у якої така літера була в 323 моделі. Мені цікаво, може ти знаєшь напевно?

Віриш - хрестик його знає. Я ще можу здогадатися що GT це Grand Turism, або RS - Rally Sport. Що таке CB, ще й F на додачу... Хмммм :? Але мені здається що не Family :)
Lawyer

Пн июл 08, 2013 20:51:25

18 июля планирую на Умань. Кто со мной? http://motokalendar.com/uman-5-dorog-5-let-vmeste
OlDon

Пн июл 08, 2013 21:26:50

Очень заманчиво! Хотя и далековато, от Донецка почти 700 км.
Write comments