Модераторы: healix, Модераторы форума
levsha писал(а):Холодильник, електроплита з духовкою, посудомийна машина, ну і всякі чайники, кавові машини, елетрогрилі, телевізор
levsha писал(а):Електроплита працює кожен день по 2-3 рази
levsha, як?levsha писал(а):посудомийка в міру завантаження - раз в 2-3 дні
Тобто 24 CHF в місяць при зарплаті 24 CHF в годину?levsha писал(а):вышло 140CHF за полгода
Torpedo писал(а):levsha писал(а):Електроплита працює кожен день по 2-3 разиlevsha, як?levsha писал(а):посудомийка в міру завантаження - раз в 2-3 дні
Torpedo писал(а):Тобто 24 CHF в місяць при зарплаті 24 CHF в годину?levsha писал(а):вышло 140CHF за полгода
levsha писал(а):Посудомийка запускаються при повному завантаженні, а це повний посудний набір: 6 малих тарілок, 6 великих тарілок, 6 глибоких тарілок.
levsha писал(а):Тобто в Україні за такий спожити об’єм потрібно заплатити близько 35грн?
levsha писал(а):Я в Україні за годину я отримував значно більше
Torpedo писал(а):levsha писал(а):Посудомийка запускаються при повному завантаженні, а це повний посудний набір: 6 малих тарілок, 6 великих тарілок, 6 глибоких тарілок.
Це все зрозуміло. Питання в тому як можна три дні збирати брудний посуд. Це ж не брудна сорочка, яку кинув в ящик для брудної білизни серед неділі, а а в суботу виправ. Чи питання економії перевішує здоровий глузд?
Torpedo писал(а):levsha писал(а):Тобто в Україні за такий спожити об’єм потрібно заплатити близько 35грн?
Не лукав, добав до споживання пральну машину та праску і в тебе вийде сума в півтора-два рази більша, бо перейдеш межу у 100 кВт.
Torpedo писал(а):А тепер, порівняй цю суму з пенсією свого батька чи матері і порахуй, який повинний бути розмір пенсії, щоб витримувалося співвідношення як у Європі.
Torpedo писал(а):levsha писал(а):Я в Україні за годину я отримував значно більше
Не факт, що на сьогоднішній день ти зміг би повторити цю фразу.
Та звісно ніякої, якщо попередньо гарно вилизати тарілки.levsha писал(а): Яка різниця?
Споживає вона стільки, скільки ти написав, але сума платежу з врахуванням споживання пральної машинки та праски майже подвоюється, тому що виходиш за межі тарифу до 100 кВт (на поточний місяць маємо - до 100 кВт - 0,36 грн/кВт, більше 100 кВт - 0,63 грн./кВт, з вересня - чергове підвищення).levsha писал(а):Виходить пральна машина споживає в місяць більше, ніж все інше разом
Твоє право, але сподіваюсь, що хоч замислися.levsha писал(а):Я не хочу в темі про те, що скільки споживає, обговорювати рівень пенсії.
Зростання тарифів з жовтня вже викреслило з твоєї попередньої фрази слово "значно". C’est la vielevsha писал(а):Але до жовтня отримував
Torpedo писал(а):Та звісно ніякої, якщо попередньо гарно вилизати тарілки.levsha писал(а): Яка різниця?
Torpedo писал(а):Споживає вона стільки, скільки ти написав, але сума платежу з врахуванням споживання пральної машинки та праски майже подвоюється, тому що виходиш за межі тарифу до 100 кВт (на поточний місяць маємо - до 100 кВт - 0,36 грн/кВт, більше 100 кВт - 0,63 грн./кВт, з вересня - чергове підвищення).levsha писал(а):Виходить пральна машина споживає в місяць більше, ніж все інше разом
Torpedo писал(а):Твоє право, але сподіваюсь, що хоч замислися.levsha писал(а):Я не хочу в темі про те, що скільки споживає, обговорювати рівень пенсії.
Torpedo писал(а):Зростання тарифів з жовтня вже викреслило з твоєї попередньої фрази слово "значно". C’est la vielevsha писал(а):Але до жовтня отримував
Звісно достатньо, діло хазяйське...levsha писал(а):Достатньо просто змісти залишки їжі в відро для органічного сміття
А я тобі про що писав?levsha писал(а):При виході за межі 100 kWt*h на місяць взагалі то тариф 0.63 тільки на перевищення
Не такий вже він і серйозний, особливо, якщо подивитись тарифи на газ.levsha писал(а):Ну а ще далеко не у всіх в Україні стоять електричні плити, а це дуже серйозний споживач.
Можна й відмінити, тільки тим, хто чесно платив пенсійний податок що робити, переходити на накопичувальну?levsha писал(а):українську солідарну пенсійну систему давно треба відміняти
Або рахуй до кінця, або не лукав, я і так знаю, як ти любиш відстоювати свою точку зору.levsha писал(а):або 68.10uah / 23 uah/usd = 2.96usd
Для інформації: 150kWt*h це середнє споживання для родини з трьох осіб, які не використовують електричну плиту.levsha писал(а):І це я взяв 150kWt*h - із серйозним запасом
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей