Помоему все ясно. :)
Write comments

Re: Я купую мотоцикл, або кризиза середнього віку)))

Вс апр 14, 2013 13:51:41

Первый раз выехал ещё 3 марта. Катался по посёлку. На прошедшей неделе застраховал мот. Сегодня дождь. С недели начинаю кататься. Присоединяйтесь :D
himera_neo

Вт апр 16, 2013 12:08:31

Доброго дня друзі! Ну ось почав свій маленький мотосезон. Маленький тому що завдяки нашій системі і відсутності бланків прав та техталовів досі не поставив мот на облік та не отримав водійське посвідчення. Тому поки навчаюсь і мої мотопротруси обмежені декількома кварталами навкруги мого гаража. Може це й к кращому - відсутність документів стримує мій запал і вимагає сконцентруватися на навчанні. Результати є - за два вихідних (нажаль зараз час є тільки по неділях) - я вже боль мень впевнено сиджу за кермом, впевнене трогання (вавіть в гору), гальмування, простіщі маневри та развороти. В гараж вже заїзжаю, а не закатую))))) Був придбаний шолом)))) На підході круті перчатки))))
Що хочу вам сказати - як я і очикував керування мотом (а ще й таким класним як мій)))) - це справжнє задоволення і відчуття якоїсь неймовірної свободи. Нажаль не письменник, щоб передати словами)))) Скажу просто - ЦЕ КРУТО!!!!!
Вложения
IMG_3641htcfqp.JPG
Sysopaty

Вт апр 16, 2013 12:53:07

himera_neo

:D

Судя по количеству смайлов, сейчас ощущения как в детстве, когда получил долгожданный велосипед.. :)

Зы. Может кто-нибудь все таки исправит ошибку в названии темы.. "кризИЗа" глаза режет. 8)
himera_neo

Вт апр 16, 2013 13:03:37

Sysopaty писал(а):Судя по количеству смайлов, сейчас ощущения как в детстве, когда получил долгожданный велосипед..

яб так не сказав))) Відчуття інші, яб сказав більш освідомлені))))) Але дуже схожі з дитячими)))))

Sysopaty писал(а):Зы. Может кто-нибудь все таки исправит ошибку в названии темы.. "кризИЗа" глаза режет.

виправте будь ласка)))))
bykovdima

Re: Я купую мотоцикл, або криза середнього віку)))

Вт апр 16, 2013 13:48:29

himera_neo писал(а):виправте будь ласка)))))

готово
Lisichka

Вт апр 16, 2013 15:42:34

а ещё фотки? сбоку, с девушкой сзади, с кумом в конце концов :smile: :smile: :smile:
himera_neo

Вт апр 16, 2013 15:57:54

Lisichka писал(а):а ещё фотки? сбоку, с девушкой сзади, с кумом в конце концов

Таню, з дівчиною позаду нема - ти далеко))) Чоловіків позаду ніколи не буде)))) А стосовно кількості фото - папараци за мною не шпіонять - це кум Віктор приїхав в гараж подивитися на мот з жінкою і фотоапаратом. Зробив пару фоток)) На фейсбуці є коротенький ролік))
OlDon

Вт апр 16, 2013 19:50:37

Очень тебя понимаю, а когда ещё за город выедешь... Когда же лето???
Вложения
Мото_6.jpg
Сигналкин

Вт апр 16, 2013 19:57:32

Химера красава.
Дай Бог чтоб у каждого в жизни была такая крыза. Я не про мотик. Тут у каждого свое. Шоб вот так цепонуло.
BMB

Вт апр 16, 2013 20:01:16

himera_neo

А почему без шлЕма? Непорядок! [-X
Шульга

Вт апр 16, 2013 20:47:31

BMB писал(а):А почему без шлЕма? Непорядок!

та подожди, пока Макс ездит не очень вдруг еще поцарапает, а так научиться и наденет красивый новый шлем :smile:
п.с. удачи на дорогах тебе и твоему двухколесному другу.
Lawyer

Вт апр 16, 2013 22:13:34

OlDon писал(а):Очень тебя понимаю, а когда ещё за город выедешь... Когда же лето???

До чего же красивая 650-я Аквилла Хьосунг. От Харли-Дэвидсон V-rod не отличишь, если с бака снять логотип. Я нашёл в продажах V-rod за порядка 11-12 тыс. Просто даром.
himera_neo

Ср апр 17, 2013 08:05:33

OlDon писал(а):Очень тебя понимаю, а когда ещё за город выедешь... Когда же лето???

Аквілла чарівна! СУПЕР!! Як тільки з документами ладу дам - повинні зробити протрус разом!
OlDon

Ср апр 17, 2013 21:22:45

Оформляй, с удовольствием присоединюсь.
shurik

Вс апр 21, 2013 23:17:58

Здорово. Знаешь Макс, еще в прошлом году я ухмылялся, фотки смешные постил в этот топик. А сейчас сам пошел на курсы. Точнее мотокурсы. И думаю что на ближайший слет даст Бог здоровья, тоже приеду на чем-то двухколесном :)
Кризис? Фик его знает! Просто очень хочу :)

P.S. Покатался на чоппере одно занятие (драгстар 400), понравилось но не вставило, пока хочу трансальп ;) поглядим, может после майских че другое в голову прийдет?
Write comments