Помоему все ясно.

ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Re: Алкотестер на расстоянии для ГАИ
Пн окт 01, 2012 20:42:47
BMBАаа, так там швидкість до 120 км/год. Діабло та ферарі, Ку7 та лендровери не підпадають під перевірки автоматом
+1 Гаишники похудают
10 кг отмахать смену

хорошая регулярная зарядка, и стимул есть - ловля пьяного
Коли ці дебіли придбають цей прилад ОБІЦЯЮ : кожного дня перед виїздом буду розпилювати у авто етиловий алкоголь, а коли будуть зупиняти - буду робити це в їх присутності)))))
himera_neo писал(а):Коли ці дебіли придбають цей прилад
Щось мені підказує, що після цього кроку буде:
а) на законодавчому рівні зобов'яжуть всіх водіїв мати алкотестер, причому сертифіковано буде алкотестер тільки одного виробника та продавати його буде тільки одна "фірмочка";
б) з'явиться додатковий формальний привід для зупинки та перевірки авто.
P.S. Думка, що несумлінний водій просто відкриє два віконця для утворення протягу, в головах міліцейських високопосадовців не може з'явитися апріорі.
Torpedo писал(а):б) з'явиться додатковий формальний привід для зупинки та перевірки авто.
Это основная цель всей этой х*рни. Повод остановить.
Nik писал(а):Похоже там просто эпидемия идиотизма.
Похоже не только там, но и здесь:
Torpedo писал(а):Nik писал(а):Похоже там просто эпидемия идиотизма.
Таки да. Дунуть может любой пассажир вместо водилы.
Nik, фигасе, привет пропажа!
Nik писал(а):Дунуть может любой пассажир вместо водилы.
А я представил себе водителя маршрутки, идущего с бодуна утром на работу с воздушным шариком в руках.
Nik писал(а):Таки да. Дунуть может любой пассажир вместо водилы.
ну наконец....
Видно тема задела за живое
Nik писал(а):Torpedo писал(а):Nik писал(а):Похоже там просто эпидемия идиотизма.
Таки да. Дунуть может любой пассажир вместо водилы.
Привіт!
Завжди знайдеться жаліслива старушенція. Ну і позмінну роботу водіїв ніхто не відміняв - сьогодні я з бодуна, ти дмухаєш за двох. завтра - навпаки. Там, правда, є одна цікава річ - алкостестер робить запити декілька разів на день, нібито в невідомий для водія час. Тут без старушенцій не обійтись.