Установка дополнительного оборудования. Тюнинг, звук, и прочие.
Write comments

Re: Автомобильный видеорегистратор

Пн сен 10, 2012 21:35:23

barabaka
Можемо зустрітися у власному дворі, продемонструю 520-й та дам мануал почитати. 8)
barabaka

Пн сен 10, 2012 22:26:32

Kostya писал(а):barabaka
Можемо зустрітися у власному дворі, продемонструю 520-й та дам мануал почитати. 8)

Завтра вечером?
flex

Вт сен 11, 2012 09:53:10

levsha писал(а):В мене реєстратор стоїть справа від дзеркала, але достатньо відвести голову трохи вправо і я вже бачу його екран і бачу що все нормально і він записує

Ще раз уявив на фотці, якби дівайс був справа за дзеркалом (замість радар-детектора)... не знаю, наскільки трохи треба відвести голову, щоб побачити мигаючий світлодіод та екран за дзеркалом (при включенні екран допомагає впевнетись у коректному позіціонуванні об'єктиву, потім він вимикається через кілька секунд. Мігання світлодіода означає, що запис йде як треба і дівайс не вісить).
Але згоден з тим, що інсталяція справа забезпечує трохи кращу обзорність для водія... що є не менш важливим. Та якби не радар-детектор, можливо я й змінив би рішення. :-k

Изображение
Kostya

Вт сен 11, 2012 12:47:31

barabaka писал(а):Завтра вечером?

Після 19-00. Телефон у приватному повідомленні. 8)
Kostya

Вт сен 11, 2012 12:48:55

flex

Хочу зправа встановити кріплення на присосці та порівняти. Добре, що є така можливість... 8)
barabaka

Вт сен 11, 2012 12:54:30

flex писал(а): Мігання світлодіода означає, що запис йде як треба і дівайс не вісить

Часто виснет?
Kostya

Вт сен 11, 2012 13:03:10

barabaka писал(а):Часто виснет?

За три доби жодного разу. Були глюки вмикання-вимикання із карткою 4-го класу, яку подарували із ВР. Встановив SanDisk Ultra 10-го класу на 32 Гб - жодних проблем. Знімав на 3-х різних режимах, в тому числі й на двох варіантах HD. Вибір залишив за 1990х1080.
flex

Вт сен 11, 2012 13:40:58

barabaka писал(а):
flex писал(а): Мігання світлодіода означає, що запис йде як треба і дівайс не вісить

Часто виснет?

Всякое бывает и техника всякая когда-нибудь ломается... видел пару отзывов на рос. форумах о зависании, подробностей не помню.
levsha

Вт сен 11, 2012 13:50:00

barabaka писал(а): Часто виснет?

В мене за місяць експлуатації поки що жодного разу
levsha

Вт сен 11, 2012 14:36:38

flex писал(а):
levsha писал(а):В мене реєстратор стоїть справа від дзеркала, але достатньо відвести голову трохи вправо і я вже бачу його екран і бачу що все нормально і він записує

Ще раз уявив на фотці, якби дівайс був справа за дзеркалом (замість радар-детектора)... не знаю, наскільки трохи треба відвести голову, щоб побачити мигаючий світлодіод та екран за дзеркалом (при включенні екран допомагає впевнетись у коректному позіціонуванні об'єктиву, потім він вимикається через кілька секунд. Мігання світлодіода означає, що запис йде як треба і дівайс не вісить).

В мене екра не вимикається (не вмикав цю функцію), тому орієнтуюсь просто по екрану. Ось так воно виглядає. Фото зроблено з точки розташування голови в нормальному стані. Якщо відхилитись вправо, то видно ввесь екран.
DSC07377.JPG
flex

Вт сен 11, 2012 23:24:22

levsha
А что за провод висит около кожуха зеркала? Если это питание 520-го, не лучше бы его спрятать за переднюю кромку потолка сверху над девайсом... чтоб меньше провода было на виду.
levsha

Вт сен 11, 2012 23:35:44

Ага, це його живлення. Воно за кромкою і йде. Треба просто зайву петлю стравити вниз.
Sorex

Ср сен 12, 2012 11:07:06

Кто - нибудь видел устройство позволяющее сдвинуть салонное зеркало всторону ? тогда бы регистратор было проще и удобнее закрепить
levsha

Ср сен 12, 2012 11:10:01

Sorex писал(а):Кто - нибудь видел устройство позволяющее сдвинуть салонное зеркало всторону ? тогда бы регистратор было проще и удобнее закрепить

І дивитись через нього потім не назад, а вбік, або на задню стійку кузова?
Sorex

Ср сен 12, 2012 11:12:48

levsha писал(а):
Sorex писал(а):Кто - нибудь видел устройство позволяющее сдвинуть салонное зеркало всторону ? тогда бы регистратор было проще и удобнее закрепить

І дивитись через нього потім не назад, а вбік, або на задню стійку кузова?

все нормально , просто он будет повернуто под другим углом.

Ну или скажем так , сдвинуть точку крепления зеркала в его край.
Write comments