Модератор: Модераторы форума
snap писал(а):Брати-українці,невже вас зовсім не торкається це питання?Виглядає,як моя хата з краю,мені особисто неприємна така експансія по відношенню до моєї Батьківщини,невже ніхто більш не висловить власну думку?Досить того,що влада на офіційному рівні ковтає це,тому може,що громадскість ніяк не реагує!?
Тримаймося браття, бо ми того варті!snap писал(а):Брати-українці,невже вас зовсім не торкається це питання?Виглядає,як моя хата з краю,мені особисто неприємна така експансія по відношенню до моєї Батьківщини,невже ніхто більш не висловить власну думку?Досить того,що влада на офіційному рівні ковтає це,тому може,що громадскість ніяк не реагує!?

одні російські кіна та серіали,це ж жуть,ще й які...тільки про структури впливу влади(менти,прокурори,морські котики,герой чечні,або тупі скомороші Аншлаги,Криве дзеркало и т.д),тобто дивіться,яка в нас впливова державна машина,ми усім хребта переломимо,і все це показують нашим дітям,про героїв,які в Чечню прийшли "наводити порядок",вони й через Тузлу йшли,показувати,кто в хаті господар!Ось що прикро,що казати про нас,що ми намагаємося лояльно на це реагувати,як що на рівні влади вони нічого не можуть сказати Росії,а вони (росія) продовжують свою справу,і за це їх можна похвалити,путин намагається зайняти знову міцні позиції на світовій арені,а нас знову з катострофичною швидкістю затягує у дупу!Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Voyager