Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Міг зупинити ПРЕЗИДЕНТА))))))))))

Вт май 15, 2012 07:22:45

Любі друзі! Ваш покірний слуга учора мав змогу зупинити президента!!!
Картина маслом! 18-20, їду додому -нікого не торкаю. До дому залишається менш кілометра і на тобі - центральна вулиця пр. Ілліча перекрито, величезна пробка. Але справжні кашкаївці не відступають!!! Знаю цей район як 5 пальців - розвертаюся і через двір любої тещі, не порушуючи ПДР, вискакую на пр. Ілліча (насторожило, що він пустий) і на тобі - прямісенько мені в ЛОБ несеться кортеж ПРЕЗИДЕНТА (скоріш за все втомлений прибиранням і добудовою аеропорта він повертався до дружини, яка мешкає у невеличкому будинку на окраїні шахтарської столиці )))))))))) ЩО тут почалося - з подворотен в мій бік почали збігатися "люди в штатському" і "продавці полосатих дрючків". Саме кортеж почав включати крякалки, мігати фарами - взагалі усі вони обгадилися, а я спокійнесенько звернув до себе у двор на відстані (барабанна дробь.....) у 25-30 метрах від кортежу)))) А вся справа у тому, що у нашої влади НЕ ВИСТАЧИЛО МЕНТА НА ДВІР МОЄЇ ТЕЩІ або він пійшов до вітру))))))
bykovdima

Re: Міг зупинити ПРЕЗИДЕНТА))))))))))

Вт май 15, 2012 07:26:23

Медаль химере! :smile:
5 баллов
Kostya

Вт май 15, 2012 07:28:39

himera_neo
Браво!!!
Даже орден не жалко по такому случаю! :D
snap

Вт май 15, 2012 07:39:57

надо было с криком "банзай" или "слава Украине" по педалям и прямо в лоб,но жаль хорошего человека и Кашкай,а так бы эх весело бы было!
Bober

Вт май 15, 2012 07:42:01

himera_neo
:smile: прикольно конечно;
но хорошо что все хорошо закончилось (без "наездов" со стороны доблестных бойцов невидимого фронта)

У моего знакомого была похожая ситуация несколько лет назад (еще при прежней власти), в Киеве
тоже каким-то макаром он выехал на дорогу , там кортеж (правда ехали они в попутном направлении).
Прижали, остановили - итог = -150баксов у него из кошелька
himera_neo

Вт май 15, 2012 07:42:12

snap писал(а):но жаль хорошего человека и Кашкай

:smile: :smile: а мене тобі не жаль??? :smile: :smile: :smile:
Jane

Вт май 15, 2012 07:43:11

:smile: круто
ByakaBuka

Вт май 15, 2012 07:45:05

himera_neo
Так это про тебя и написали ;) "хороший человек"
himera_neo

Вт май 15, 2012 07:45:36

Bober писал(а):Прижали, остановили - итог = -150баксов у него из кошелька

за що? Я не порушував правіл ПДР. Побачивши кортеж - звільнив дорогу, може не так швидко як їм хотілося, але я за кермом нещодавно і ще не вмію блискавно реагувати)))) Хай будуть вдячні, що я з "переляку" не зупинився посеред дороги і з криками "ДОПОМОЖІТЬ" не втік))))))))))))))
himera_neo

Вт май 15, 2012 07:48:25

Bober писал(а):Прижали, остановили - итог = -150баксов у него из кошелька

Тим більш що брати у мене ні чого було, яж був без ШАПКИ!!!!!!
snap

Вт май 15, 2012 07:55:15

himera_neo писал(а):
snap писал(а):но жаль хорошего человека и Кашкай

:smile: :smile: а мене тобі не жаль??? :smile: :smile: :smile:

так я же написал,что жаль хорошего человека,тоесть тебя,и Кашкай :oops: , ... [deleted]
himera_neo

Вт май 15, 2012 08:03:38

snap писал(а):собрались бы кашководы,пиво,шашлык-башлык,веселье и радость

...а я у Лук'янівському СІЗО....
ДВОЙНЯШКИ

Вт май 15, 2012 08:09:31

Легко отделался. Пусть так и останется :)
ЗЫ теща как сообщница могла пойти... 8)
Gaucho

Вт май 15, 2012 08:20:35

Круто! Хорошо, что все обошлось!
Но кто-то из "почтеннейших блюстителей порядка" точно по шапке, а вернее по пагонам получил!!!! в следующий раз, двор тещи перекроют со всех сторон и прикроют с воздуха! :-))))
ByakaBuka

Вт май 15, 2012 08:34:51

Подумалось сейчас вот о чём. Конечно весело всё получилось и хорошо что без последствий, но после того как кто-то получит за это по шапке, в следующий раз они будут ещё больше перестраховываться и перекрывать ещё зараннее улицы. А вчера и так весь центр Донецка стоял весь день в пробке, у меня жена больше часа ехала там, где обычно за 10 мин. тратила. Даже не представляю сколько вчера "добрых" слов в адрес президента водители высказали, и ведь даже не икается ему...
Write comments