Модератор: Модераторы форума
himera_neo писал(а):healix
У Львові я почув АПОГЕЙ СУРЖИКА- слово "останівка" декілька разів!!!![]()
![]()
. Напевно, вам якісь москаль (зашифрований) попався, таких тут теж багато
. Ну хоча б я
Моя думка, чим більше країна (і складніше історія її формування, історичні стосунки з сусідами, національний склад), тим неоднородніше її мова. Прикладів безліч. Тому нашій державі потрібний певний час (я вважаю, що неменше ніж через 2-3 покоління) щоб мова стала наближеною до єдиного стандарту (якщо не буде кардинально змінюватись політична сітуація в Україні).
кочевник по жизни писал(а):Тому нашій державі потрібний певний час (я вважаю, що неменше ніж через 2-3 покоління) щоб мова стала наближеною до єдиного стандарту (якщо не буде кардинально змінюватись політична сітуація в Україні).
himera_neo писал(а):українською співуче ДУПА)))))
Сэнсэй писал(а):Бородатейший, но очень классный анек на эту тему: встречаются россиянин (Р) и украинец (У) и давай спорить про красивость языков:
Р: Да что ж у вас за мова такая, нифига понять нельзя! Вот, к примеру, слово "нэзабаром" - это где? Перед баром? После бара?
У: Мовчав бы! От ваше москальскэ "сравни" - зовсим нэзрозумило! Чы то срав, чы ни...________

himera_neo писал(а):Це суржик Поліський-угорсько-український мені так здається.
himera_neo писал(а): Чомусь незрозуміла мішанина, яка тільки схожа на українську мову вважається національною, а російська мова-іноземною)))) Для мене незрозумілий суржик більш іноземна мова))))
-продавці та інші))))) Це дуже радикальні способи, а ми не мілітаристи
)))))(із анекдоту)Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей