Kostya » Чт янв 30, 2014 00:27:09
Добро... Зло... Я останнім часом все більше і більше сумую... Ростик, з яким ми тиждень тому посміхаючись спіскувалися на Європейці, ледве втік покалічений від мусорні під будинком офіцерів і наразі в Литві... Хаджинов, який просто запитам мусора та одразу отримав від другого кийком по голові, має 2 місяці СІЗО. Мій друг в Днепрі всю ніч вдома зашивав людей, побитих беркутом під ОДА, бо лікарні іх тупо здавали мусорам... Цинізм про недопущення кровопролиття від хама... Я вже не знаю, як кому і що доводити. Більше того, я вже згоден на розподіл краіни та відокремлення південного сходу - Бог із ними... Більшість тамошнього населення не змінити, не вибити рабську агресивну ідеологію, яку постійно підживлюють каральними акціями. Одне знаю напевно - я не піду з Майдану до нашоі перемоги...
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с)
Слово "паляниця" наразі не актуальне.За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!

- За это сообщение автора Kostya поблагодарили: 3
- levsha (Чт янв 30, 2014 10:28:54), Romzik (Чт фев 06, 2014 22:05:29), shelty (Чт янв 30, 2014 21:42:17)