Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):А где я писал, что надо?
Я щоб залишити старий паспорт писав заяву і оплачував 65 грн. По заяві було зрозуміло, що вносяться дані про старий паспорт в якусь базу. Так як не з усіма країнами у нас ще "біометрика" , то корисно деякі візи все-таки матиlevsha писал(а):А мне еще интересно в чём состоит услуга "залишення першого закордонного паспорта", за которую берут дополнительные деньги. Но вопрос риторический ...
aqua_neo писал(а):Так як не з усіма країнами у нас ще "біометрика" , то корисно деякі візи все-таки мати
levsha писал(а):Ну так, в мене в старому паспорті діюча американська віза на 10 років - само собою треба залишати.
Torpedo писал(а):и я могу свободно оставить паспорт себе на память?
Torpedo писал(а):И зачем вырывать странички, если использованный паспорт сдавать не надо?
Терминал получит каждый первый, желающий смотреть рекламуKostya писал(а):Интересно, а сколько тпрминалов для онлайн регистрации наша жлобская МАУ поставит в Борисполе?
Приложение FLYUIA check-in позволит легко пройти регистрацию на Ваш рейс и найти дополнительную информацию, которая поможет сделать Ваш полёт ещё более удобным. Пара шагов – и Вы зарегистрированы!
А може цього буде достатньо?levsha писал(а):Ну так, в мене в старому паспорті діюча американська віза на 10 років - само собою треба залишати.
levsha писал(а):Сосканировать и хватит.
Torpedo писал(а):А може цього буде достатньо?
Torpedo писал(а):Приложение FLYUIA check-in
Kostya писал(а):Torpedo писал(а):и я могу свободно оставить паспорт себе на память?
Наверное. Я второй паспорт делал, когда в первом было две свободные страницы, не сдавал. Когда делал третий, то первый истекший попросили вернуть, в анкете что-то насчет наличия других паспортов было написано. Вернул.
Kostya писал(а):Некоторые посольства спрашивают шенгенские визы за последние 3-5 лет. Да, на безвиз не нужно, но нужно на нацвизу, ученическую визу, например.
Torpedo писал(а):А може цього буде достатньо?levsha писал(а):Ну так, в мене в старому паспорті діюча американська віза на 10 років - само собою треба залишати.
levsha писал(а):Сосканировать и хватит.
levsha писал(а):В постанові кабміну прямим текстом написано "Громадянин України не може мати більше двох паспортів для виїзду за кордон.", без уточения "дійсних".
Torpedo писал(а):levsha писал(а):В постанові кабміну прямим текстом написано "Громадянин України не може мати більше двох паспортів для виїзду за кордон.", без уточения "дійсних".
То б то, згідно норми закону мені нічого не заважає написати заяву та повідомити відповідні служби про мій намір залишити собі у власність книжечку паспорту, який вже не може бути використаний для виїзду за кордон. Чи в законі прямо сказано що я повинен здати недійсний паспорт?
89. Паспорт для виїзду за кордон визнається недійсним, вилучається, анулюється та знищується у разі:
...
2) закінчення строку його дії або прийняття рішення про його обмін до закінчення строку його дії;
healix писал(а):У меня сейчас третий загран, и все три дома
Первый не забирали. Дыроколом продавили круглую дырку - и отдали.
healix писал(а):Надеюсь, пока проэкспайрится биометрика, старые паспорта никому не будут нужны. Оставлю на память
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]