Модератор: Модераторы форума
Сейчас посетителей на форуме: 220, из них зарегистрированных: 0, 1 скрытых и гостей: 219 (основано на активности пользователей за последние 5 минут)
Сэнсэй писал(а):Спробуй
Torpedo писал(а):Спробувати звісно можна, але не допоможе, знаю про що кажу, бо у нас в червні була така ж халепа як у elektronа
Torpedo писал(а):elektron, а що з старим моторчиком ти звісно не дивився?
Але судячи з того що ти озвучив вартість заміни, то міняв не сам і в сам моторчик не зазирнув, тому питання риторичне.
elektron писал(а):Вирішилось якось?
Torpedo писал(а):elektron писал(а):Вирішилось якось?
Так, вирішилось, ціна запчастини 400 грн., вартість робіт плюс-мінус така ж сама як і просто заміна вентилятора, по часу вийшло три години, з майстром підфартило.
До речі, майстер сказав цікаву річ: "Дешевий вентилятор буде тарахтіти, через рік згорить, вентилятор за 4-5 тисяч теж буде тарахтіти, але проходить 3-4 роки, оригінальний за 9-10 тисяч ти сам не будеш купувати."
elektron писал(а):За пробіг 287 не так погано
Просто помилився, чи другий раз вже міняв?elektron писал(а): пробіг моторчика майже 190 тис. або 18 років
Тут ти не вгадавelektron писал(а):Щодо заміни щіток...
Основна проблема - як перевірити що це саме оригінал. У мене зараз дилема, є комплект свічок з амазона, має бути оригінал, але вони відрізняються від тих свічок, які я міняв раніше. Сиджу і гадаю: перебрати ті свічки що мінялися раніше по регламенту і пройшли тільки 30 000 км чи поставити нові і не заморочуватися. Що скажете дядьку?elektron писал(а):Звичайно, оригінал за 4700 це не за 8-9. І його можна брати
Брав у Олексія і оригінал і не оригінал. Все ходило 60000.Torpedo писал(а):У мене зараз дилема, є комплект свічок з амазона, має бути оригінал, але вони відрізняються від тих свічок, які я міняв раніше. Сиджу і гадаю: перебрати ті свічки що мінялися раніше по регламенту і пройшли тільки 30 000 км чи поставити нові і не заморочуватися.
Torpedo писал(а):Просто помилився, чи другий раз вже міняв?
Torpedo писал(а):Сподіваюсь що ти забрав старий вентилятор
Torpedo писал(а):Основна проблема - як перевірити що це саме оригінал. У мене зараз дилема, є комплект свічок з амазона, має бути оригінал, але вони відрізняються від тих свічок, які я міняв раніше. Сиджу і гадаю: перебрати ті свічки що мінялися раніше по регламенту і пройшли тільки 30 000 км чи поставити нові і не заморочуватися. Що скажете дядьку?
BIS писал(а):Брав у Олексія і оригінал і не оригінал. Все ходило 60000.
Головне щоб не якась зовсім галіма підробка.
elektron писал(а):Я просто про свічки знаю, що свічка оригінал буде вартувати десь 12-14 євро за штуку
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]