Основной форум. Темы для общения разнообразны.
Write comments

Чт фев 04, 2010 09:36:14

Писали о том что теперь версии 1.6 будут с ЕСП? И дороже... Да, и магнитолы теперь все будут МП3 поддерживать.
himera_neo

Чт фев 04, 2010 10:00:16

Радує одне - "старий" не виглядає архаічним поруч з новим. А це досягнення дизайнерів. Їх можна продавати паралельно. Це мене радує, Тому що міх знайомий, який 2 роки тому купив Аккорд попереднього дизайну зараз кусає локті))))))
Мацони

Чт фев 04, 2010 10:56:38

[quote="himera_neo"]Радує одне - "старий" не виглядає архаічним поруч з новим.

Ваша правда, брате! :smile:
ДВОЙНЯШКИ

Чт фев 04, 2010 11:10:11

Дядя Женя писал(а):Писали о том что теперь версии 1.6 будут с ЕСП? И дороже... Да, и магнитолы теперь все будут МП3 поддерживать.

Зато теперь сможем поставить себе "родную" панель.

himera_neo писал(а):Радує одне - "старий" не виглядає архаічним поруч з новим. А це досягнення дизайнерів. Їх можна продавати паралельно. Це мене радує, Тому що міх знайомий, який 2 роки тому купив Аккорд попереднього дизайну зараз кусає локті))))))

А ми таки цього боялись :wink:
himera_neo

Чт фев 04, 2010 11:20:52

ДВОЙНЯШКИ писал(а):А ми таки цього боялись

Так зараз ЦЬОГО бояться усі покупці нових авто, тому що через півроку з"являється нова тачка, а ти як-би пом"якше сказати" "у дупі" зі "старою" моделлю((((( У випадку Кашкая цього ІМХО не стало, тому що принципово не змінилося у дизайні, а нова оптика та бампер не виглядають ак небо та земля. На відео коли вони поруч, то мені наш "старий" все одно привабливіший. На мій поглад поверхня передніх фар замала, виглядає якось куцо. А задні стопарі нагадали "тюнінг" задніх стопарів ВАЗ2115. Так що мабуть узкоочі трішки зарано поквапилися з випуском рестайлінгу. Можливоб було почекати та сфокусуватися на чомусь координально-іншому. Ось моя думка, як видатного авто-дизайнера :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Макс Иваныч

Чт фев 04, 2010 11:23:38

А еще теперь появятся версии с панорамной крышей без люка и кожа теперь будет еще и светло серая. Кстати заметили что фары теперь будут с линзой,наверно те что с ксеноном.
f00t0r

Чт фев 04, 2010 11:51:57

Макс Иваныч писал(а):А еще теперь появятся версии с панорамной крышей без люка и кожа теперь будет еще и светло серая. Кстати заметили что фары теперь будут с линзой,наверно те что с ксеноном.

ааааа..... серая кожааааа...... хачю
ДВОЙНЯШКИ

Чт фев 04, 2010 12:03:49

himera_neo писал(а):Ось моя думка, як видатного авто-дизайнера :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Як дизайнер дизайнера, я тебе дуже розумію. Нова версія стала більш "японською" за рахунок вузькоокості. Стара їхня хвороба. І попа наша мені також більше подобається. У нового вона пласка якась. Та і на решітку радіатора на новому вже не наклеїти такі блискучі штучки, як у Харіка :smile:
Макс Иваныч

Чт фев 04, 2010 12:16:08

А мне вообще фарами теперь РАВ-4 напоминает :(
himera_neo

Чт фев 04, 2010 12:18:28

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Як дизайнер дизайнера, я тебе дуже розумію. Нова версія стала більш "японською" за рахунок вузькоокості. Стара їхня хвороба. І попа наша мені також більше подобається. У нового вона пласка якась. Та і на решітку радіатора на новому вже не наклеїти такі блискучі штучки, як у Харіка

Думки фахівців зійшлися і це не може не вдохновляти на пошуки нових рішень у дизайні сучасних кросоверів))))))))
oreh

Чт фев 04, 2010 13:48:39

Макс Иваныч писал(а):А еще теперь появятся версии с панорамной крышей без люка....

В Украину будут такие возить? Моя мечта!
himera_neo

Чт фев 04, 2010 15:59:48

oreh писал(а):В Украину будут такие возить? Моя мечта!

Лобзик та оргскло тобі у руки))))))
Дядя Женя

Пт фев 05, 2010 12:04:48

oreh писал(а):В Украину будут такие возить? Моя мечта!

Нам, папуасам, не видеть классных дизельных моторов и не любоваться луной и звездами через панорамную крышу... :(
Афоня

Сб фев 06, 2010 07:48:55

Дядя Женя писал(а):Нам, папуасам, не видеть классных дизельных моторов и не любоваться луной и звездами через панорамную крышу...

Да если б знать сколько она там стоит, то самому завести и растоможить
Дядя Женя

Сб фев 06, 2010 11:41:54

Афоня
http://nissan-online.webvilag.com/pricelist/download?file=7_4_4 цены в Польше.
Write comments