Модератор: Модераторы форума
mutexx писал(а):кашкай превышает все мои потребности в авто многократно
snap писал(а):Це враження після якого авто? Чи це перша автівка?
Eskulap писал(а):!
snap писал(а):Хто що каже...,одні кажуть для німців БМВ еталон,другі,що Мерседес,ти кажеш Ауді,було б гарно у самих німців спитати,хоча вони поголівно пруться від Фольксваген,особливо Гольф( це я в них не запитував,це я чув)Але вони їздять усі на чому хочеш і процент Ауді не перевищую проценту Опеля.
snap писал(а):Будьласка,яких німців?Що таке взагалі "відгуки німців"?Це референдум,опитування респондентів якогось журналу,чи на вулиці?Ви розумієте,що такі гроші,які Ауді в рекламу вкладає,мабуть не один бренд так не робить,тому і опитування німців,це дуже завуальоване поняття!А на рахунок Фольксваген,я скажу просто,є статистика продажу авто у світі,але може це просто успіх моделі Гольф.
sauron писал(а):Обясню доходчиво
snap писал(а):sauron писал(а):не від одного німця не чув,що всі хочуть Ауді,а навпаки вони дуже люблять Фольксваген і Мерседес.
Shadow писал(а):Eskulap писал(а):!
Шось я не понял - а в чем прикол?
BMB писал(а):snap писал(а):sauron писал(а):не від одного німця не чув,що всі хочуть Ауді,а навпаки вони дуже люблять Фольксваген і Мерседес.
Видимо, ты спрашивал не в Мюнхене
snap писал(а):всі хочуть Ауді,а навпаки вони дуже люблять Фольксваген і Мерседес.
levsha писал(а):Airman
BMW!
Airman писал(а):и из фсей этой дискуссии я так и нипонял - так на что пересаживаимся после Кашкая - Ауди, Волькцваген или Мерседес?
Афоня писал(а):Airman писал(а):и из фсей этой дискуссии я так и нипонял - так на что пересаживаимся после Кашкая - Ауди, Волькцваген или Мерседес?
Вот одно не могу понять за что народ полюбил Фольцы, мне коме Туарега так себе обычные машинки, и в чем популярность Гольфа...
И про Шкоду тоже самое можно скаать завышеная цена но народ их у нас гребет
Зарегистрированные пользователи: BIS, Google [Bot]