Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):BMB писал(а):levsha писал(а): Тільки ти постійно приписував те, що ніхто не говорив.
Можно со ссылочкой? А то как-то так голословно ... некрасиво.
Ти постійно натякаєш на те, що хтось вірить в якісь чудеса, що хтось вважає якісь системи чудесами і т.п. Натякаєш же? Можна ссилочку на те, де хтось щось подібне казав?
levsha писал(а):А я впевнений. Тому що їхати мені в будь якому випадку треба було, чи на передньому приводі, чи на повному. Тому на передньому поїхав з пробуксовкою, а на повному поїхав би спокійно і впевнено.
levsha писал(а):А абсолютна більшість автомобілів в Штатах з автоматом.
levsha писал(а):А всі автомобілі в Європі з ABS, і вже, здається, з ESP.
turbonan писал(а):А я принадлежу к новой школе.
Для меня на вариаторе приносит удовольствие. Мне не хочется дергать ручкой ( тем более пробки никто не отменял). когда можно просто нажать на тормоз.
Консерватизм наверное хорош, только не тут . ЕС1840 ( был такой компьютер) который весил порядка 15 кг делал в несколько порядков меньше, чем делает сейчас любой китайский телефон за 500 грн. Прогресс. И без него никуда.
BMB писал(а):levsha писал(а):і що при цьому треба контролювати автомобіль самому, до найменших деталей.
Да. И в этом есть определенный кайф!levsha писал(а):Але я не поділяю їх думку.
К моему сожалению, не ты один. Большинство современных водителей.
BMB писал(а):levsha писал(а):Ти постійно натякаєш на те, що хтось вірить в якісь чудеса, що хтось вважає якісь системи чудесами і т.п. Натякаєш же? Можна ссилочку на те, де хтось щось подібне казав?
Легко! Из сегодняшнего:
levsha писал(а):А я впевнений. Тому що їхати мені в будь якому випадку треба було, чи на передньому приводі, чи на повному. Тому на передньому поїхав з пробуксовкою, а на повному поїхав би спокійно і впевнено.
BMB писал(а):Не надо мешать теплое с мягким. Против прогресса никто не спорит. Речь идет о другом.
levsha писал(а):Мабуть, я маю жалкувати щодо того, що зараз більшість людей просто користуються комп’ютерами, не розуміючи як все працює всередині, не контролюючи все до наймешних деталей. Але я чомусь не жалкую
BMB писал(а):levsha писал(а):і що при цьому треба контролювати автомобіль самому, до найменших деталей.
Да. И в этом есть определенный кайф!
levsha писал(а):Ну так це не чудеса.
levsha писал(а):BMB писал(а):levsha писал(а):і що при цьому треба контролювати автомобіль самому, до найменших деталей.
Да. И в этом есть определенный кайф!
Доречі, як ти переживаєш той факт, що ти насправді не контролюєш подачу пального в двигун, а за тебе це контролює бортова електроніка, виходячи з кучі датчиків, і що в цьому всьому педаль газу це всого тільки один з датчиків для цієї системи?
BMB писал(а):levsha писал(а):Мабуть, я маю жалкувати щодо того, що зараз більшість людей просто користуються комп’ютерами, не розуміючи як все працює всередині, не контролюючи все до наймешних деталей. Але я чомусь не жалкую
Представляешь, мне тоже этого не жаль. Только компьютер, в отличии от автомобиля, не является источником повышенной опасности.
BMB писал(а):levsha писал(а):Ну так це не чудеса.
Конечно, не чудеса. Чудеса в том, что ты веришь, что это обязательно произойдет. А мы же помним про ключевое слово "может"
BMB писал(а):turbonan писал(а):А я принадлежу к новой школе.
Для меня на вариаторе приносит удовольствие. Мне не хочется дергать ручкой ( тем более пробки никто не отменял). когда можно просто нажать на тормоз.
Консерватизм наверное хорош, только не тут . ЕС1840 ( был такой компьютер) который весил порядка 15 кг делал в несколько порядков меньше, чем делает сейчас любой китайский телефон за 500 грн. Прогресс. И без него никуда.
Не надо мешать теплое с мягким. Против прогресса никто не спорит. Речь идет о другом.
levsha писал(а):vchyrkov
Не треба читати російську педівікію. Вони там часто таку фігню пишуть...
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей