Модератор: Модераторы форума
western писал(а):Дякую за поради. Сказати, що це у мене заморочки з приводу року випуску було б перебільшенням, скоріше це брак досвіду купівлі/продажу авто. Якщо чесно, в планах купівля кашкая під цю акцію до кінця року (1.6SE срібо - коментарі?), просто звик у акціях і розпродажах переважно бачити приховану пастку, тому суспільна думка для мене корисна. Насправді знижка з першого погляду здається суттєвою - $1250, а у співвідношенні це лише -5%, це не -25% чи -50%, отже по великому рахунку ця акція більше психологічний маркетинговий хід ніж реальне бажання позбутись усього товару на складі, до того ж знижки діють не лише на авто, які в салоні застоялись, а також на ті, які ще навіть не ввезені в країну. Сумніваюсь, що з нового року акція продовжить діяти і ціни залишаться на тому рівні весь наступний рік.
Captain Morgan писал(а):western
вот поэтому покупай сейчас со скидкой! если конечно есть бабули
BIS писал(а):на который правда смотреть при покупке нового авто не стоит
BIS писал(а):Captain Morgan писал(а):western
вот поэтому покупай сейчас со скидкой! если конечно есть бабули
+1
Есть еще один ньюанс, на который правда смотреть при покупке нового авто не стоит
Но мой коллега по работе на него попал
Брал он машинку прошлого года со скидкой и ездил на ней долго и счастливо до июля сего года. В июле ему въехали в зад. И начались терки со страховой. На автомобили старше 7 лет на замену запчастей насчитывают износ. Посчитала страховая с износом. Он посчитал - так нету ж машинке семи лет. Пошел в страховую - а ему говорят ваша машина выпущена в мае и нам пофиг что брали ее в феврале следующего года. Страховая смотрит по VIN коду дату выпуска.
ГОГА писал(а):ну и что ? что сейчас больше не покупать машины? если он даже купил не прошло годный через время кто та стукнул например через 2 - 3 года это что та меняет? и я так брал машину купил феврале а она выпущена на пол года раньше не вижу проблем
western писал(а):Інфа корисна, але конкретно в моєму випадку, комплектація 1.6 SE в сріблястому кузові наразі відсуться в наявності, але вже замовлена дилером і має з’явитись в салоні на початку грудня, отже можу передбачити, що на сьогоднішній день ця машинка ще навіть не виготовлена, або десь от от. Адже на виготовленя йде, грубо кажучи, день, ще тиждень на доставку і стільки ж на митницю і авто попадає в салони. Тому, мабуть в цьому конкретно випадку, думаю логічно припустити, що дата продажу і введення в експлуатацію будеть близька до дати виготовлення.
western писал(а):Розмитнення, як на мене, більш ймовірне гальмо процесу.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]