Модератор: Модераторы форума
Сэнсэй писал(а):А почему Ореха проффессором величают? Я что-то пропустил? Викторфёдрыч, Вы так изменились...
Мацони писал(а):Потому что очень основательный подход к любому жизненному вопросу, чисто проффессорский, сначала глубокое изучение теоретической части, раздумья и потом практическая реализация.
himera_neo писал(а):нема нічого приємнішого, чим виїзджая з дому і проїхавши 400 км знов опиняїшься дома, де тебе чекають, де тобі радіють, де не просто твої друзі - де твоя справжня родина. З першої миті прибування у Полтаві я відчував себе як вдома, нібито ніколи і не покидав Полтаву. У голові багато приємних думок, але як їх передати словами!!!!! Братуха Мацоні і Жанночка організували прибування - знайшли роскішні апартаменти, організували культурну подорож по Полтаві і примістях, а який Жанночка готовить БОРЩ!!!!!!. Макс і Віка познайомили нас зі своєю чудовою родиною, організували царський прийом на подвір"ї!!!! Ну просто нема слів!!!!! А яка Ворскла прекрасна на закаті))))))))))))))))))))))) Вибачте, я не Пушкін))))))) ВСЕ СУПЕРОВО!!!!! А саме головне, що моєму Якиму буде що згадати. льше, що він вже зараз проситься знов у Полтаву
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]