Torpedo Чур, чур... То через 3 роки. Дожити ще треба. Та й за теорією ймовірностей 50/50 практично заново буде розписуватись, кореляція невелика А я цей італійський викидати не буду, щось придумаю. Буде на обмінний фонд
ДВОЙНЯШКИ писал(а):якщо через три роки знову буде непридатний
Прикол Новатора не тільки в ціні, а і в тому, що міжповірочний інтервал 4 роки! Перевір у документах.
2 роки тому робив повірку у такий само спосіб з камерами і планшетами. Холодний пройшов, гарячий ні. На переоформленні у ЖЕКу у великій черзі виявилось, що всі гарячі Новатори повірку не пройшли, а холодні майже всі пройшли.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А я цей італійський викидати не буду
А якщо в нього дунути, показники змінюються?
Змінюються. Це відома штука - коли воду відключають, дехто намагається в трубу дути чи феном, чи порохотягом (в сенсі пилососом, а не тим, що ти подумав). Я, коли новий ставив, спробував. Але щоб воно щось накрутило (чи відкрутило) так треба дмухати, що можна пукнути, вибачте. Занадто малий крок. А фен чи той порохотяг економічно невигідно - електрику тягнуть.
Sheyk писал(а):
ДВОЙНЯШКИ писал(а):якщо через три роки знову буде непридатний
Прикол Новатора не тільки в ціні, а і в тому, що міжповірочний інтервал 4 роки! Перевір у документах.
2 роки тому робив повірку у такий само спосіб з камерами і планшетами. Холодний пройшов, гарячий ні. На переоформленні у ЖЕКу у великій черзі виявилось, що всі гарячі Новатори повірку не пройшли, а холодні майже всі пройшли.
Подивився - точно, 4 роки! Дякую Бач, а в мене гарячий поки в нормі.
У меня тоже 4 штуки - Новаторы, 6 лет им, но все признаны годными. Правда, я же из-за бойлера горячими и не пользовался уже года 3. Так вот, мастер-поверяльщик сказал, что эти Новаторы из Хмельницкого - очень надёжные, а вот есть ещё массово в киевских домах какие-то киевские счётчики и ещё какие-то, так они совсем не алё.
К слову, вчера полез на сайт Киевэнерго заполнять показания счётчика и маленько прифигел, т.к. контролёр уже, ссссска, опередил и "случайно" перепутал местами цифры: в реале хх794, а он написал хх974. +180 кВт, как с куста. Я быренько счётчик зафоткал на мобилку - и в Киевэнерго на Бориспольской, на разборки. По пути было. Людей в очереди - аж 1 человек. Через 3 минуты уже мило беседовал с барышней за компом, через 5 уже поправили цифры на место. Цэевропа, блин Осталось только косоглазого контролёра кудысь за поребрик экспортировать.
Кабмін оприлюднив порядок перерахунку платіжок за тепло Сьогодні, 12:32 Таким чином можна буде перерахувати рахунки за опалення в жовтні 2016 року Кабінет міністрів України встановив, що в разі відсутності лічильників тепла у багатоквартирних будинках не буде застосовуватися оплата за встановленими нормами споживання, а буде враховуватися середньозважений показник споживання будинків із лічильниками тепла.
Як повідомляє delo.ua, у своїй постанові №865 від 30.11.2016 р уряд відмовляється від діючих норм розрахунку тепла на квадратний метр опалювальної площі з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря і фактичної кількості днів надання послуги.
Таким чином постанова припиняє коригування на температуру зовнішнього повітря, яку Кабмін встановив торік.
Замість цього плата нараховуватиметься на підставі середньозважених для даного населеного пункту показників споживання тепла поточного розрахункового періоду, виставлених відповідно до показників будинкових лічильників тепла. Тобто показники для будинків без лічильників будуть розраховувати, виходячи із споживання будинків із лічильниками тепла.
Отже, місяць відпрацював наш нелігитимний теплолічильник. Нарахував 550 КВт. В грошах це 670 гривень. За цілий місяць листопад. А за два тижні жовтня рінатка нам виставив рахунок у 1670 гривень. В перерахунку на місяць - рівно в 5 (П'ЯТЬ) разів більше. Цікаво, скільки мільярдів рінатка отримав від субсідій?
ДВОЙНЯШКИ писал(а):В грошах це 670 гривень. За цілий місяць листопад.
Тепер треба дочекатись які познаки будуть виставлені у рахунку як "середньозважені показники споживання тепла для даного населеного пункту для поточного розрахункового періоду".
Заглянул в почтовый ящик. Пришла платёжка, посмотрел что начислили. Как начислили не понял. В платёжке выставили период с 17.10.2016 по 30.11.2016 и учли ранее сделанный платёж за 15 дней октября.
Тариф за эти 45 дней получился 15,04 грн. за 1 кв. м.