Модератор: Модераторы форума
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Яким чином людина могла боротись за своє виборче право? І головне - чому саме боротись? Просто не було відповідних процедур, вони з'явилсиь вже після виборів. Людина це констатувала, як факт. Ставити це в претензію - виглядає збоку якось дивно.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Woolf писал(а):Смысл в том, что т.к. я лично голосовал за ПАПа, то я И ТОЛЬКО Я ответственный за все те беды которые обрушились на священный донбасс. Начиная от бакса по 8 и заканчивая плановым снижением температуры воздуха зимой.
Сенс не в цьому. Це версія. Тому я особисто проти, щоби на людину навалювались із-за власних інтерпретацій її висловів. Тоді взагалі немає сенсу в такому спілкуванні.
STORM
Яким чином людина могла боротись за своє виборче право? І головне - чому саме боротись? Просто не було відповідних процедур, вони з'явилсиь вже після виборів. Людина це констатувала, як факт. Ставити це в претензію - виглядає збоку якось дивно.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Woolf
Перше правило дискусії - чути того, з ким розмовляєш, а не власні інтерпретації. Я просто не бачу сенсу оппонувати реакції не на мої думки чи вислови, а на чиюсь інтерпретацію їх.
BMB писал(а):Я, почему-то, уверен, что никакого диалога не будет.
BIS писал(а):Э... Ребята, то что есть люди с другим мировостприятием надеюсь никто не отрицает.
И все они за поребрик не свалят.
Woolf писал(а):«Большинство людей в действительности не хотят свободы потому что она предполагает ответственность, а ответственность большинство людей страшит.»
З. Фрейд
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей