Модератор: Модераторы форума
Сэнсэй писал(а):Странно слышать, что кто-то думал за год-два вырастить розовощёкого украинского кабанчика на Луне.
Предправления центра антикоррупционных исследований и инициатив «Трансперенси интернешнл - Р» («ТИ-Р», Россия) Елена Панфилова избрана вице-президентом авторитетной международной организации Transparency International.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Єдине, що я хочу наголосити, – ні в якому випадку я не можу допустити і не допущу дострокових парламентських виборів на цьому етапі
Значить, скоро вибори.
1. Країна потребує системних реформ. Всі це розуміють, але кричать про перевибори, які зупинять реформи на півроку-рік і ймовірно кинуть країну в хаос.
2. В країні є термінова життєва необхідність в реформуванні митних і податкових органів. Про це чомусь ніхто не говорить і 95% експертів не знають прізвище керівника митниці, зате всі 100% оруть про реформу прокуратури.
При цьому навіть не розуміючи, що реформа прокуратури не можлива без законодавчих змін і якісної зміни кадрів, для чого потрібні гроші. Багато грошей, які суспільство не готове платити чиновникам.
3. Люди, які взялися реформувати прокуратуру, і чомусь робили це без елементарного розуміння, без зміни правил, без лобіювання суттєвого підвищення зарплати цілком очікувано провалили "реформи" прокуратури. Але це не заважає "експертному середовищу" вважати цих людей професіоналами і бачити їх на посаді Генпрокурора.
4. Бездіяльність і некомпетентність заступників Генпрокурора є причиною для кар'єрного росту, на думку експертів. В той час як така ж сама бездіяльність Генпрокурора причиною для ганебної відставки. При цьому відповідальність за всі провали несе особисто Генпрокурор, навіть на провали заступників. А розпіарені заступники не несуть відповідальності навіть за свої дії чи бездіяльність.
5. Заступникам Генпрокурора, які так і не спромоглися навести елементарний порядок в Генпрокуратурі і розслідують 1 справу на 1.5 року на двох треба дати більше часу для реформ і другий шанс.
Другий шанс і більше часу треба дати і Губернатору Одещини, який за 9 міс. спромігся поламати паркан і навіть не ходить на роботу, не те щоб виконувати функції губернатора і СВОЇ обіцянки одеситам.
Зате в усьому винуватий Порошенко і Яценюк. І їм не можна давати ні більше часу, ні другого шансу.
6. На думку експертів основною проблемою України є корупція, з якою експерти невтомно боряться, при цьому більшість з них не знає що це таке, а значна частина з експериів є джерелом корупції.
7. На думку експертів, які за 23 роки внєзапно зауважили корупцію і констатують що вона дуже розвивається, влада провалила боротьбу з корупцією. Але чомусь при "значному рості корупції" ті ж самі "експерти" вважають успішною роботу "антикорупційних" платформ і народних депутатів, що не внесли жодного законопроекту щодо боротьби з корупцією.
8. Всі боряться з корупцією. при цьому бажаючи не зауважувати, що "антикорупціонери" з пустими деклараціями і зарплатою 6000 грн. мають видатки на рівні успішних бізнесменів.
9. Телевізор і фейсбук розривається від кількості експертів, реформаторів і антикорупціонерів, які ніхрена не роблять, в той час коли країні потрібні люди, що будуть пиз..ти популістів, в т.ч. фізично
10. Майже 100% експертів з соцмереж носять вважають себе прихильниками правої ідеології, при цьому голосують за "низькі тарифи" від йулі, готові голосувати за пустий пізд..ж Саакашвілі і всі масті популістів, кожен з яких обіцяє своєму лохторату абсолютно лівацьку популістично-утопічну хрєнь.
Головне, що нічого не міняється в засраних телевізором і експертами мозгах, ці мозги ніколи не здатні визнати, що помилялися довірившись черговим піз..болам.
Але я, без надії сподіваючись, писав і буду писати подібні пости.
7. На думку експертів, які за 23 роки внєзапно зауважили корупцію і констатують що вона дуже розвивається, влада провалила боротьбу з корупцією
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей