Модератор: Модераторы форума
Комментар начальника розвідки ДУК ПС на сіє:
"Брехня повна і тупа, пишу саме як один з командирів ДУК, що приймав участь у цій операції Ще зі стадії планування.
1. ДУК повинен був йти за бронею ЗСУ, але з усієї бригади в бій вийшло лише 4 танка та приблизно стільки ж бтр та бмп ( хоча обіцяли двинути всі свої сили, чому саме легкоозброєний ДУК і прийняв участь у цій "операції");
2. Бійці ДУК воюють вже більше року, в ЗСУ ж з їх ротаціями й дембелями ветеранів одиниці - тож судіть самі, хто там навчений був, а хто ні.
3. З СПГ наші хлопці били рашиські танки ще рік тому, то звідки ж взялись ті, що не вміють з нього стріляти( не кажучи вже про те, що стрільби з СПГ проводились саме цим розрахунком постійно)???
4. Всі загиблі ДУКівці були на під'їзді в машині - то де ж там "скученість"? Автор вміє розсереджуватись в кузові авто???
5. ДУК не має ніякої інженерної техники, що йому не заважає копати окопи та бліндажі, якщо це потрібно - раджу цьому повчитися й ЗСУ, бо їх позиції я бачив на власні очі: не викопати за майже рік стояння на місці нормальних окопів - то треба вміти.
6. Як нач. розвідки ДУК мені добре відомо, що у війська надійшов таємний наказ проводити пропаганду на дискредитацію всіх добрбатів і особливо ДУК - читаючий цей пост, я бачу, що цей наказ виконується так само ретельно, як і накази щодо здачу зброї окупанту, залишення власних військ без артпідтримки та братання з сепарами на блокпостах. Цікаво також, що автор замовчує той факт, що дуківців там було меньш роти зі стрілецькою зброєю та одним СПГ, АГС та 82 мм мінометом і вони вирішували лише локальне тактичне завдання. А ось що під час бою робила вся 72 БРИГАДА з усією її бронею, артою та батальонами - значно цікавіше питання"....
так бывает писал(а):бардак.....???!!!!
Хи-хи,кого-то напомнило.Если пол-интернета ссылается на трёп знакомых волонтёров о том, какой я бесполезный и ненужный по словам бойцов из 95ки, Песок, Авдеевки, Марьинки и Марика
Осенью опять выеберете себе Кличко, Ляжко, сидельцев и погорельцев, Кличко и журналистскую династию Лещенков, пиздоболов и казнокрадов?
аналогичные персонажи с нашей стороны на таких же ступенях - врут, юлят и пытаются небожительствовать. Потому что не за них и не за таких как они стоял Майдан
от Вашего имени в интересах российской федерации обменами занимается кум путина мертвечук? Как такое вообще можно было допустить? И почему с этим эсдеком-неудачником вообще кто-то что-то должен согласовывать? С какой стати и на каком основании?
У части Народа мозги точно есть.
У нас же П_изжут по-новому, лучшая команда для тяжёлых часов. Камикадзе блядь
Kostya писал(а):что главная его беда в том, что много бухает
Dr.Feelgood писал(а):Kostya писал(а):что главная его беда в том, что много бухает
Сейчас вряд ли, у него инфаркт был и стентирование делали, я так понял или просто коронарографию.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей