Модератор: Модераторы форума
BIS писал(а):Тоесть у нас в теме "Нужна помощь военным!!!!!" в шапке висит номер карточки привата афериста?![]()
levsha писал(а):Я не имею никакого права так утверждать, так как лично с ним не знаком. Я вполне доверию своим знакомым, но это дела минувшие - может сейчас он изменился. Лично у меня в полной уверенности в нём нет. Но каждый решает сам за себя.
Опять же у меня нету никаких оснований не доверять Косте, поэтому я переводил деньги на карточку Кости.
Dr.Feelgood писал(а):Минобороны показало, как боевики "ДНР" обыскивают прибывших на ротацию "киборгов".
http://obozrevatel.com/politics/83416-m ... borgov.htm
Шо то я вообще нихрена уже не понимаю. Честно говоря как то не приятно всё это наблюдать, хрень какая то.
Aleksandr Baldynyuk писал(а):Ведуча: ... ну от ви про це у ФБ написали.
Семенченко: ну, давайте почитаєм.
Ведуча: давайте... (Починає шукати, але не може знайти) ... Нє, я хочу щоб ви самі розповіли.
Семенченко: так там не про те було взагалі написано...
Далі - плутанина Ведучої з темами - Іловайськ і аварія. Ведуча наполягає, що Семенченко повинен висловити думку щодо аварії (вона, мабуть, думає, що всі політики в країні зобов'язані це зробити, якщо вона так вважає).
...
Ведуча: ви не пропускали вантажі на окуповані території.
Семенченко: це не ми, це 'Дніпро', ми робили інше.
Ведуча: (плутаючись в конвоях і денеерах-ленеерах) так це не ви, а ви ж казали, що ви.
Семенченко: почитайте першоджерела.
Ведуча: ага, так це не ви (те, що неважко насправді перевірити до ефіру) ... Так а по-вашому це нормально, що такі 'гуманітарні' вантажі їздять?
Тут ведуча намагається підмінити тему, 'наїхавши' на гостя в студії, хоча проблема ніби як ставилася інша, проте 'нє проконало', але через хвилину, коли Семенченко пояснює, що 'Донбас' працює в Луганській, а не Донецькій області, і блокує лише горілку, цигарки, вугілля, ведуча знов пригає з грішного на праведне:
- а шо, це нормально блокувати, бо там пенсіонерам нема шо їсти?
Семенченко: так я ж сказав, що блокуємо горілку, цигарки, вугілля...
Ведуча: А у вас є відеофакти?
Семенченко: ми навіть в Київ таку фуру привезли (а хіба важко перед ефіром глянути історію фб-екаунта Семенченка?)
Далі ведуча пропонує класику журналістских стандартів:
- А тут на нашому форумі дописувачка із інтернету ГоловачЛєна пише, що ви, Семенченко, 'мутний тіп'! Як ви це, блять, прокоментуєте?
А як це коментувати?
Семенченко: а у мене теж від деяких студій враження 'мутності'.
Ведуча тут же хапається за маніпуляцію: Ага, так це ви нас звинувачуєте!?
А далі ми починаємо спостерігати важливу для країни дискусію, хто ж Семенченко по паспорту.
От а шо ж, бляха-муха, спитать у представника воєн-оборон комітета парламенту країни, яка воює, крім як про те, хто він за паспортом?
У мене тисяча питань до Семенченка. Я не почув обговорення жодного з них.
Посвідчення журналіста - це радше обов'язки, ніж права. І відповідальність. Шалена відповідальність. Навіть більша, ніж у політиків, бо, власне, медіа - четверта влада.
Дмитро Різниченко писал(а):Подивився ефір Семенченко і Христини Бондаренко. Ну піздец, ну що за журналістський непрофесіоналізм.
"...От про вас різне погане говорять, виправдовуйтеся, будь ласка" - "Це все маячня, брешуть" - "Ну як же, ну говорять же..." - "Та мало що там говорять" - "...Ну говорять же..."
Блять. Що? Що саме говорять?! На чому грунтуються ці розмови? Ліньки було за свята розібрати основні питання і знайти до них фактаж? Семенченко не зобов'язаний виправдовуватися, він прийшов відповідати на питання.
"...Деякі ваші бійці проклинають вас..." - "А ви дивилися документи тих бійців, ви знаєте, хто вони, чи були вони на фронті взагалі?" - "...Ееее..."
Не дивилася, звісно.
Семенченко злиться і втрачає терпіння, бо він вже кілька місяців відгиркується від звинувачень у всіх можливих гріхах. Ті, хто півроку тому його сліди від захвату лизали, зараз за п'яти кусають, народ вміє топтатися по колишніх героях. Коли на тобі дохуя зобов'язань і суспільної уваги, це вимотує нерви, в решті решт. Семенченко дійсно приїхав на свят-вечір в студію "Громадського", щоб поговорити віч-на-віч по суті, а тут та сама істерика, що й фейсбуці. Замість того, щоб підтримувати діалог, хай навіть гість потроху сатаніє, Бондаренко дує губи, намагається брати на кпини, вимагає якихось вибачень. Ти що, цабе якесь?.. Ти журналістка, це професія твоя - тримати інформативну бесіду, тобі за це гроші платять, в решті решт.
"Громадське", реально, це не рівень, це лайно собаче. Пам'ятаю, я колись вам пропонував себе у якості ведучого. Ви "обіцяли подумати", але так і замовкли, не давши жодної відповіді. Зуб даю, якби у студії з Семенченко спілкувався я, і питання були б конкретні, і претензії не з носа виколупані, і від відповідей комбат не відкрутився б. І свят-вечір один одному не перепаскудили.
BIS писал(а):levsha писал(а):Как-то сильно уж его обливать стали. Может в самом деле за дело, а может просто сильно насолил кому.
Но людей определяют поступки. Например у меня есть несколько знакомых, которые непосредственно работали с Бирюковым в прошлом, и которые говорят, что он аферист (и это еще мягко говоря). И рассказывают факты из прошлого, это подтверждающие
Тоесть у нас в теме "Нужна помощь военным!!!!!" в шапке висит номер карточки привата афериста?
4149 **** **** 0502 - Юрій Бірюков
4149 4378 3765 6329 - Костянтин Островський
Кто-нить может что-то объяснить. А то стремно уже куда-то деньги перечислять.
так бывает писал(а):А что объяснять, наши "Киборги" на ротацию под комвоем боевиков ходят...
Сэнсэй писал(а):так бывает писал(а):А что объяснять, наши "Киборги" на ротацию под комвоем боевиков ходят...
Судя из показушности процесса "внезапной находки" на дне картонных ящиков пачек с патронами, мне сильно кажется, что в этом и есть договорённость между нашими и сепарастами:
1. Наши без потерь проводят ротацию. Напомню, основные потери перед "перемирием" в аэропорту были именно во время ротаций, т.к. те пару километров, полностью простреливаемого сепарами прямой наводкой из всех видов оружия пути регулярно отнимали у наших жизни и технику.
2. Обстрелы аэропорта из тяжёлого вооружения почти прекратились.
Взамен этому наши дали сепарастам:
1. Хорошую картинку по рашаТВ, как сепарасты типа хозяйничают при проверке.
2. За каждый проезд бойцов сепарам отсыпают ящик-другой патронов. Для взвода бойцов ящик патронов - это всего лишь на несколько минут плотного боя, если чо.
Если так, то вполне приемлемые договорённости. РашаТВ, всё равно, будет до последнего лить на нас дерьмо. Если не будет роликов про досмотр киборгов, то пойдут ролики про изнасилования снегирей. Мы уже привыкшие, только ржём с их роликов.
так бывает писал(а):Да, вроде бы все красиво. Но, наши ребята не "математиками" разработаны, у них есть и честь, и достоинство - по душе и за идею они там...
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей