Модератор: Модераторы форума
Тому пишу тут.mutexx писал(а):читати пост вище мені набагато більш сумно та соромно ніж споглядати на фото на початку цієї теми
Shadow писал(а):Украина в ее нынешних границах не единая страна, а искусственное территориальное образование... Это было не так явно выражено до президентских выборов 2004, но после них стало просто очевидным... Львов, Донецк, Крым, Киев... "В одну телегу впрячь не можно коня и трепетную лань"...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):"Держава розколота на бюрократів і населення" (Георгій Касьянов) насамперед.
http://www.istpravda.com.ua/articles/2013/08/24/135086/
Непогана стаття. Вперше читаю (але постійно кажу про це) - "...деідеологізація суспільства обернулася повальним цинізмом влади і самого суспільства, взаємним відчуженням і фрагментацією суспільних груп, соціальною поляризацією еліт і більшості громадян, і тотальною недовірою до влади і державних інститутів"

Valiko писал(а):И кто же мы тогда?

Kostya писал(а):Знаєш, я це питання останнім часом все частіше й частіше собі задаю... Нажаль, висновки невтішні, бо як не дуже приємні, а то й зовсім образливі епітети на думку йдуть...
Kostya писал(а):А тепер, як в анекдоті про англійський газон... Тільки ось сумніви в мене є щодо того, а чи не продовжити його вирощувати поза межами Неньки?.. Може це від того, що десь у глибині душі розумію, що мені ним не ходити, а от дітям...
Kostya писал(а):Хто зна? У тому ж Міжводному дитина захотіла пройтися під вітрилами на справжнісінькій морській яхті. Серед трьох, що були в наявності в бухті ми не обрали а ні Doctor, а ні Odessey... Обрали "Волю", бо вона єдина була із українським прапором та україномовним вусатим капітаном - справжнім добренним козаком Валентином, який просто сяяв добротою та чимось нашим "справжнім". Може таки є надія?..
Valiko писал(а):а на батьківщині Президента дозволяют собі публічно вставляти прапор держави в анус
), але тим не менше... Якщо за намальовану червону цятку на карикатурі (не на фото), схожій на прохвесорську пику, людині дали рік, то як трактувати цей випадок??? Поважне ставлення до Державного Прапору? Як би там не було, це є найвища міра цинізму та зневаги не лише до жовто-блакитного прапору, а й до кожного громадянина країни. Є речі, які мають бути табу на морально-етичному рівні. Саме тому я ніколи на малюю обличчя прапорами на футбольні матчі, хоть як би я не хотів підтримати збірну та показати, з якого я табору. А тут таке... Kostya писал(а):Є речі, які мають бути табу на морально-етичному рівні.

Torero писал(а):1) Если бы я совершил подвиг и президент России или США наградил меня наградой, я бы носил эту награду с гордостью. А на все выпадки про отсутствие патриотизма отвечал бы - "Завидуйте молча".
Torero писал(а):2) А доказать что ты крутой патриот ? Слабо сделать себе сделать себе тату державного герба? А флаг в анус вставить? И кто тут еще бОльший патриот?
Torero писал(а):на все вещи можно смотреть под разными углами зрения.
Может мы живём в разных странах, поэтому оно Вас и не трогает, если Вы пытаетесь оправдать эту гадость какими то углами зрения?

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]