Не много обо всем. От рыбалки до вышивания крестиком.
Write comments

Re: Динамо "Киев"

Вс сен 23, 2012 21:03:00

snap
Міля сьогодні й справді лажанул - зіграв дуже брутально, тому картка цілком слушна. Інше - питання особистоо сприйняття Мілі. :smile:
Мені він, доречі, теж огидний... Але... Хоча порівняня не дуже коректне, та Криштіану Роналдо теж багато хто не любить, але це не робить його зірку менш сяйчою.
snap

Вс сен 23, 2012 21:03:23

Kostya писал(а):snap
Та ні, все гаразд, просто обгрунтована думка краще сприймається. :wink:

:wink:
IgZ

Вс сен 23, 2012 21:06:06

snap

Да... З розумінням в тебе поганенько... #-o
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:08:28

snap
Знову узагальнюєш, друже. Ніхто тут дифірамбів не співає, а намагається бути об'єктивним, бо переживає за команду. Якщо Шахтар об'єктивно кращій клуб краіни, то я так і кажу та вітаю друзів-вболівальників із перемогою. Проте, я вболіваю за Динамо з 1984-го, як до школи пішов. І уподобання свого навряд чи зміню... :D
snap

Вс сен 23, 2012 21:10:40

IgZ писал(а):snap

Да... З розумінням в тебе поганенько... #-o

Ну тобі мабуть видніше,пане психолог =D>
snap

Вс сен 23, 2012 21:12:39

Kostya писал(а):snap
Знову узагальнюєш, друже. Ніхто тут дифірамбів не співає, а намагається бути об'єктивним, бо переживає за команду. Якщо Шахтар об'єктивно кращій клуб краіни, то я так і кажу та вітаю друзів-вболівальників із перемогою. Проте, я вболіваю за Динамо з 1984-го, як до школи пішов. І уподобання свого навряд чи зміню... :D

Костя,я відповів конкретно на запитання стилю "Що ти тут робиш в цій темі взагалі",може моєму візаві заборонити стороннім вхід у теми,в які пацакам не можна заходити?
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:14:10

snap
А, ясно. Не хвилюйся, все гаразд. Звичайно, що заходь. :D
vyk

Вс сен 23, 2012 21:25:32

Хотя болею за Металл, за Динамо просто обидно, ведь это легенда, общее достояне не одного поколения болельщиков. И ведь не в том дело, что проиграли, проигрывают все, чаще или реже. Дело в том как проиграли. Как бы не дошло до визита фанов на базу, как у московских одноклубников :(
snap

Вс сен 23, 2012 21:28:05

Так,рахунок дійсно...як в хоккеї!Дуже сумно!
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:30:51

vyk
Смотрю Большой футбол. На сто процентов согласен с Гусевым: Динамо не заслужило такой счет, а Шахтер другого счета не заслужил.
А вот Сабо я бы придушил. Шавка! Сам Динамо разрушил и еще совести хватает трындеть... :evil:
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:31:53

vyk
Приезжай 20-го. У нас тут Металло-Динамовская банда на футбол идет. 8)
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:37:07

На фейсбуке кто-то посоветовал Семина поменять на Гвардиолу. Фантастика... :shock:
vyk

Вс сен 23, 2012 21:42:14

Kostya писал(а):vyk
Приезжай 20-го. У нас тут Металло-Динамовская банда на футбол идет. 8)

Kostya, спасибо, за приглашение. Вряд ли получится выбраться, но все равно, мыслями рядом :D :alc: .
snap

Вс сен 23, 2012 21:44:50

Kostya писал(а):На фейсбуке кто-то посоветовал Семина поменять на Гвардиолу. Фантастика... :shock:

ху із Гвардіола?
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:46:30

snap
[url]http://ru.wikipedia.org/wiki/Гвардиола,_Хосеп[/url]
Write comments