Модераторы: BMB, Модераторы форума
Margarita писал(а):Е люди, для яких друзi - це все, а е, для яких iншi речi - людська гiднiсть, повага, право, спокiй, свобода - важливi.
Margarita писал(а):Кстати, советую прочесть мой пост с цитатами Пауло Коэльо. Я у него тоже в доле
himera_neo писал(а):І тут я лікар, а не водій тягача
Танчик писал(а):Я не получаю агентских от Маргариты, чес слово!
Margarita писал(а):Сонечко, коли я в 1994-5-6 роках мала радiсть "працювати" з тими бандитами, що зараз прийшли до влади, коли я була свiдком бандитського наiзду на моiх дистрибьютерiв в Одесi (и слава Богу, що вони залишились живi), коли одного з моих дистрибьютерiв розстрiляли на аеродромi, то питань залишатись чи нi, вже не було.
А цей патрiотизм - все це проходе. Батькiвщину можна любити и здаля, i краще виходить.
Я була в Киеви торiк. Неприемне враження. Бабусi з протягнутою рукою - и поруч Мазератi на тротуарi. Страшенна обiжранiсть одних и абсолютна бiднiсть других. Евроремонти в домах, де сусiди-алкоголики, а труби не мiняли вже рокiв 50-60. Пасаж, де камiння падае на голови вiдвидувачiв магазину "Гуччi". Пияцтво нон-стоп. Чоловiки, що помирають ранiше рокiв на 10-15 чим треба вид стресiв, пияцтва, палiння. Жах.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]