Модератор: Модераторы форума
Sorex писал(а):Врач определяет наличие алкоголя на основании анализа жидкостей (моча)
oleg_t писал(а):Sorex писал(а):Врач определяет наличие алкоголя на основании анализа жидкостей (моча)
Это вряд-ли, т.к. долго и нужно соответствующее оборудование.
Меня в 2006 году проверяли после ДТП (причем въехали мне в зад, а я стоял на светофоре). Дул в больнице в какой-то агрегат советского образца.
3.7. Проведення лабораторних досліджень на визначення
наркотичного засобу або психотропної речовини обов'язкове.
3.8. Метою лабораторного дослідження є виявлення або
уточнення наявних речовин, що здатні спричинювати стан сп'яніння.
3.9. Використання в закладах охорони здоров'я для проведення
лабораторних досліджень вимірювальної техніки та обладнання,
дозволених МОЗ, підтверджується свідоцтвом про державну
реєстрацію, свідоцтвом про повірку.
3.10. Зразки біологічного середовища для лабораторного
дослідження відбираються у дві ємності. Вміст однієї ємності
використовується для первинного дослідження, вміст другої ємності
зберігається протягом 90 днів.
3.11. За збереження та транспортування ємності з біологічним
середовищем до іншого закладу охорони здоров'я, цілісність
пломбування відповідає заклад охорони здоров'я, у якому проводився
відбір біологічного середовища.
3.12. Предметом дослідження біологічного середовища можуть
бути слина, сеча та змиви з поверхні губ, шкірного покриву обличчя
і рук.
3.13. Для дослідження біологічного середовища може
використовуватися кров, якщо в обстежуваної особи неможливо взяти
зразки біологічних середовищ, вказаних у пункті 3.12 цього
розділу.
3.22. Висновки щодо результатів медичного огляду осіб на стан
сп'яніння, складені з порушенням вимог цієї Інструкції, вважаються
недійсними.
Sorex писал(а):Статья не однозначная.... очень много неточностей с уклоном в сторону гаиГАИШНИК ВЫТРАВИЛ ВОДИТЕЛЯ ГАЗОМ
На интернет-сервисе YouTube выложена видеозапись конфликтного общения сотрудника ГАИ Севастополя с нарушившим скоростной режим водителем красного «Шевроле Авео». Водитель написал в комментариях под видео, что его остановил инспектор, обвинил в превышении скорости и потребовал документы: водительское удостоверение, талон, техпаспорт и страховой полис. Автолюбитель с обвинениями не согласился, из автомобиля не вышел и сквозь приоткрытое стекло заявил, что предоставит документы только после того, как увидит заполненную шапку протокола с номером ТС и видеозапись нарушения.
После долгих переговоров инспектор остановил двух свидетелей, попросил еще раз передать документы и после очередного отказа достал баллон и распылил слезоточивый газ сквозь боковое стекло. Естественно, что атаку «Тереном 4-М» организм автомобилиста не выдержал - пришлось выйти. Автомобиль задержали и отправили на штрафплощадку, а на водителя составили админпротокол. Естественно, чтобы вернуть автомобиль, ему пришлось заплатить штраф, услуги эвакуатора и потерять несколько дней.
на основании чего водитель должен выходить из машины если у инспектора нет доказательств вины водителя ? (фото.видео фиксации и тд)
ТІльки на ЗАКОННУ вимогу!Предв’явити документи був зобов’язаний
snap писал(а):Показати зобовїязаний лише при ЗАКОННІЙ вимозі!!!А те,що інспектор хоче подивитися просто так,кажучи,що він порушив швидкісний режим,так будьласка -ДОКАЗИ правопрушення,а не "на словах" і тоді доки на предїяву,все інше це бажання інспектора!
snap писал(а):Прежде чем он попросит доки для проверки,он ДОЛЖЕН:назвать причину остановки та суть скоєного правопорушення!!!И ни больше ни меньше!!!
levsha писал(а):Почитав би сам ці статті. В 251 фактично описується що може бути доказами, а в 265 взагалі йде мова про вилучення, якого тут не було
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]