А ще можу сказати, що ти просто повина визначитись скільки в тебе посуду, де тобі зручніше щоб він стояв, скільки тарілок і скількитобі треба сушок для них, просто подивитись на свою кухню і зрозуміти що тобі треба в неї вмістити, якого розиміру потрібні тобі ящики, для чого ти хочешь ящики . Де ти будешь зберігати виделки, ложки, ножі в ящиику чи на релінгу, якщо в ящику то треба передбачити це. Чи потрібні тобі ящикчи для олій, оцетів. Що ти хочешь вбудувати в кухню, духовку, мікрохвильову, посудомийку, пральну машину,.....
Добавлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Jane писал(а):у меня частный дом , достаточно большая кухня..все руки не дойдут точно померять

ну якщо велика і для готування ти не будешь використовувати їдальню зону, то можна і зробити розділення і розділити плитку і ламінат.
Ще у нас напраклад в кухні тепла підлога але вона вимкнена завжди, тому що стояти на гарячому і готувати мені дуже не прємно, я стою тоді на одній нозі почерзі. ТОму тепла підлога не використовується, хоча в приватному будинку може бути дуже холодна підлога