himera_neo » Ср дек 07, 2011 09:16:58
В мене є власний спосіб кинути палити, який спрацював для мене на 150% і зараз я позбавлений тютюнової залежності - навіть можу покурити гарну сигару, люльку, або папіроску))))))
Якщо коротко: кожна людина - ледаще по натурі. Можливість одним рухом достати з пачки сигарету робить її дуже привабливою і доступною. Я вирішив використати свою лінь на користь. Я купив машинку для самокруток і став купувати гарний тютюн - таким чином я припинив курити всяку гадість(яка розфасована у пачках), став відчувати дійсно смак гарного табаку, зміг сам контролювати розмір сигарети - А САМЕ ГОЛОВНЕ - кількість "покурок" різко зкоротилося, тому що для згортання самокрутки моїми кривенькими руками потрібно місце і деякий час. Тому куріння у авто припинилося, куріння на ходу припинилося. А згодом (десь півтора місяця) я помітив, що палю тільки дома з друзями під час коштування горілки))) і тільки тому, що друзям цікаво як смакує коштовний тютюн і як я кручу самокрутки. Скажу сразу - до цього експерименту я курив по 1 - 1,5 пачки дешевих сигарет, тому що після інституту мало заробляв)))))
Зараз не курю взагалі...Ну можу собі дозволити коли дуже п'яний)))))))) - і то тільки сигарети дуже коштовні, або сигару, або кальян, або дістати свою стару машинку для самокруток.
Пам'ятай,сьогодні перший день життя, що залишилося тобі!!!!
ГБО - 45 000 км