Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):barabaka писал(а):levsha писал(а):На всяк випадок: я нічого не можу сказати про якість карт, так як в очі їх не бачив. Тому поки що кажу виключно про цінову політику
Могу дать на неделю потестировать.
О, я тоді стукнусь і візьму для інтересу коли буду кудись подалі їхати, наприклад до батьків на Волинь
snap писал(а):Коннектом користуються справжні чоловіки,яких не налякає, що це чудо техніки ,яке мабуть проектував сам Іван Сусанін,заведе їх в якусь дупу!
snap писал(а):levsha писал(а):О, я тоді стукнусь і візьму для інтересу коли буду кудись подалі їхати, наприклад до батьків на Волинь
до речі,не "для інтересу",а заради цікавості,1:1
levsha писал(а):snap писал(а):Коннектом користуються справжні чоловіки,яких не налякає, що це чудо техніки ,яке мабуть проектував сам Іван Сусанін,заведе їх в якусь дупу!
Твою думку я вже зрозумів. Дякую
barabaka писал(а):levsha писал(а):Ну і взагалі які такі спеціалізовані розробники навігаційного софта?
У ниссан коннект это NAVTEQlevsha писал(а):На всяк випадок: я нічого не можу сказати про якість карт, так як в очі їх не бачив. Тому поки що кажу виключно про цінову політику
Могу дать на неделю потестировать.levsha писал(а):Наскільки я пам'ятаю це був тільки-тільки відкритий міст КирпиТак що конкретно цей момент мимо каси - навіть гармін випускає оновлення карт в середньому щороку, ну може інколи раз в півроку, не частіше.
Мост Кирпы открыт в марте 2011. И карты тоже 2011 года. Типа...
plushkin066 писал(а):а контакты, для пробы дадите?
а как взять у Вас, вот лично я живу в Донецке, как получить карту sd ?
Woolf писал(а):А каким ПО делали образ? А то c Alcohol и Nero не получается записать на SD карту.(
IgZ писал(а):А може образ варто робити чимось, що робить це посекторно, наприклад WinHEX?
Вернуться в Qashqai доп. оборудование
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей