Вт апр 08, 2014 04:28:18
Пт сен 25, 2015 10:59:08
Пт сен 25, 2015 13:22:43
доброго дня, вирішив я на день у самохід піти :icon_mrgreen: , бо не випускають без пояснення причини. Нашим дівчатам-волонтеркам низенько кланяюся, але скажу так: придивляйтеся к людям, котрим допомагаєте. Бо бачив я багатенько горе-вояк, котрі пропивають зарплатню, форму, дощевики, берці, бронніки, пропивають навіть особисту зброю. Бабуся приносить в частину автомат і каже "заберіть свою залізяку, віддайте мої 200 грн". Ці, курва, вояки узяли самогон і автомат залишили в зарок :facepalm: ну а потім звісно крик до волонтерів "караул, ми голі й босі, в нас ніц немає, держава не забезпечує"
Пт сен 25, 2015 13:28:07
якось так події відбувалися за останній місяць: повезли нас в Артемівськ в частину. туди-сюди розкидали, кого на передок, кого куди. Ввечері в частині стрільба, кулемети, автомати. А ніц не видали ж, ні бронніка, ні каску, ні автомата, ні пістолета, ні гранат :icon_mrgreen: Курва, думаю, навіть застрелитися нема з чого. ну голову пригнув, за мішками зашкерився, думаю розбирайтесь що до чого (розібралися, виявилось що наші аватари перестрілку влаштували між собою). Ага, відвезли на наступний день на позиції, не встигли там побути, знімаємося. Топимо через Слов*янськ (депресивний вигляд має містечко(( руїни так ніхто і не прибирає), сідаємо на потяг, везуть нас на Широкий Лан, показуху для Порошенко/Муженко влаштовувати. Передку значить насипають, а ми в тилу, прикрити нема кому, ну живемо по новому :facepalm: посиділи ми там пару тижнів, траву поїли, перевели нас в Черкаське, як кажуть "на ротацію". Яка, курва, ротація, якщо я вже третій місяць мобілізувався і ніц не зробив для держави? :facepalm: нащо нас було витягувати з сімей, котрих ми годували? Щоб ми там державний харч їли? Ну взагалі це не війна, а хз зрозумій що
Пт сен 25, 2015 18:59:09
Пт сен 25, 2015 22:24:39
Сб сен 26, 2015 08:16:03
Сб сен 26, 2015 08:39:24
Sysopaty писал(а):в дне есть омбудсмен
Вт сен 29, 2015 10:23:59
On 26 September the SMM observed at least 36 tanks (type unknown) at the training area in “LPR”-controlled Kruhlyk (31km south-west of Luhansk). A day earlier the SMM spotted at the same training area one heavy multiple launch thermobaric rocket system (TOS-1 Buratino, 220mm).
Пт окт 02, 2015 10:00:34
mutexx писал(а):ОБСЕ "Буратино" увидели у ополчения, напомню отжать такие системы у укров невозможно т.к. Украине они никогда не поставлялись и на вооружении не стоялиOn 26 September the SMM observed at least 36 tanks (type unknown) at the training area in “LPR”-controlled Kruhlyk (31km south-west of Luhansk). A day earlier the SMM spotted at the same training area one heavy multiple launch thermobaric rocket system (TOS-1 Buratino, 220mm).
http://www.osce.org/ukraine-smm/186276
Пн окт 05, 2015 13:35:12
Пн окт 05, 2015 13:36:34
Пн окт 05, 2015 13:38:05
Ср окт 07, 2015 19:33:51
На крыше здания бывшей Донецкой областной администрации исчезли флаги самопровозглашенной Донецкой "республики".
На флагштоке лишь виднеется кусок от флага, видимо его не снимали, а срывали. Также отсутствие флагов "республики" можно увидеть и на театрах Донецка. На крышах оперного и драматического театра также они отсутствуют.
Стела, которая установлена возле памятнику Ленину на главной площади Донецка тоже стоит без флага. Напомним, что именно эту стелу "власти республики" признали самой высшей точкой Донецка, и перед майскими праздниками решили повесить флаг "республики".
Чт окт 08, 2015 09:59:19
7 октября вооруженные люди совершили налет на cело Коминтерново. Разграблено несколько домов, похищена женщина. На одном из нападавших местные жители увидели шеврон "ДНР".
По информации источника 0629, общее количество нападавших достигало 200 человек. Непосредственно в поселке орудовало до 60 вооруженных грабителей, остальные рассредоточились по периметру населенного пункта.
По информации очевидцев, вечером 6 октября в поселок вошли неизвестные люди. Предполагается, что они присматривались к обстановке и выявляли цели налета. Днем 7 октября в Коминтерново начался грабеж в результате которого было разграблено несколько домов, угнали автомобиль. Похищена местная жительница после полного разграбления ее дома. "Все прекратилось после вмешательства наших (ВСУ) военных и представителей ОБСЕ",-пишут очевидцы.
Чт окт 08, 2015 10:23:19
mutexx писал(а):набеги ордынцев!?