Модератор: Модераторы форума
mutexx писал(а):да, похоже припекло солнышко так, нормально
mutexx писал(а):levsha писал(а):А теперь внимание, вопрос: на каком основании военком ограничивает мои конституционные права на свободное перемещение?
ооо.... поздравляю, вот и договорились до слов наших пророссийских друзей. Еще я каждый день слышу что "а кто такой Турчинов, Янукович наш легитимный президент" тоже затянешь эту песню? Мобилизация хоть и частичная но это не значит что она добровольная, поэтому ограничить права хочешь не хочешь придется
Шульга писал(а):бо замість попередніх бандюків прийшли інші, ще голодніші і дурніші ніж раніше
levsha писал(а):Україна відновлює поставки американського ядерного палива
levsha писал(а):я хочу разобраться. И мобилизация, и тем более введение военного и/или чрезвычайного положения конечно же может органичивать определенные права граждан, но то, какие именно и как именно, четко прописано.
mutexx писал(а):А вот Юго-Восток у меня вызывает опасения
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А уявляєш, що буде у випадку федералізації або просто більших повноважень на місцях? Це ж князьки місцеві будуть, яких ніяким чином не посунеш!
levsha писал(а): А военком сам, как сознательный гражданин и в рамках выполнения своих обязанностей, не обязан сам следовать законам, не?
6. Громадянам, які перебувають на військовому обліку, з
моменту оголошення мобілізації забороняється зміна місця
проживання без дозволу посадової особи, визначеної у частині
третій цієї статті.
Шульга писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):У Східному та Південному регіонах зміну влади підтримали 20%
Тобто 80 % хотіли б кайфувати з овочем. Може я чогось не знаю, сидячи в Києві? Мабуть, там таки класно жити було.
Нічого особистого, але... Олександре йшли би ви... чи не так... йшли би ці інформатори дуже "далеко в темряву". Нещодавно мав можливість поспілкуватись з людьми які не залежно від їхньго бажання повинні мати діалог з владою в нашому регіоні.... я не буду нічого добавляти від себе, чи міняти колір фарби... дослівно - "працювати стало ще гірше бо замість попередніх бандюків прийшли інші, ще голодніші і дурніші ніж раніше". та потрохи вже починають проклинати тій майдан не за те що вітю від корита посунули а за те що виживати стало складніше... от таке вам зі сходу...
перепрошую за мою українську якщо де щось не так... як вчили так й користуюсь.
Шульга писал(а):стосовно призиву та можливої війни з путлером.... як на мою думку отой призив що йде це набір у ескадрон смертників якщо ситуація піде в край негативний бік які позбавлять декілька десятків тисяч сімей їх основних годувальників
mutexx писал(а):представляете каково проводить мобилизацию если в обществе такие мысли циркулируют?
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей